top of page
Soccer Match Victory

IHMISET

logo-600.png

Ihmiset edustusjoukkueen taustoissa. Tutustu ja ole yhteydessä!

Salon Palloilijoiden miesten edustusjoukkueen toimintaa hallinnoi syksyllä 2021 tätä tarkoitusta varten perustettu Swan Business & Sports Oy.

Yhtiö vastaa edustusjoukkueen hallinnollisesta ja urheilullisesta toiminnasta hyvässä ja tiiviissä yhteistyössä Salon Palloilijat ry:n kanssa, jolta Oy on vuokrannut edustusjoukkueen sarjapaikan Palloliiton alaisessa Miesten Kakkosessa.
OSAKKAAT
Tero vaihtoehto 2.jpg

Toimitusjohtaja, Osakas

TERO
KARINTI

Tero Karinti on Swan Business & Sports Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Tero on siviiliammatiltaan yrittäjä startup- ja pk-yritysten kasvupalveluita tarjoavassa Growhow Agencyssa, ja omaa vahvan yli 20 vuoden kokemuksen erilaisista liikkeenjohdon tehtävistä, sekä monipuolisen lajikokemuksen mm. seurajohdon ja jalkapalloagentin tehtävistä. Swan Business & Sports Oy:ssä Tero vastaa päivittäisestä toiminnasta, asiakasyhteistyöstä ja joukkueen kasaamisesta yhdessä valmennuksen kanssa.

 

+358409311550

tero.karinti@joutsenlauma.fi

Osakas Ville Holm.jpeg

Osakas

VILLE
HOLM

Ville on yksi Swan Business & Sports Oy:n pääosakkaista ja digimarkkinointitoimisto Menestystarinat Oy:n perustaja ja omistajayrittäjä. Ville vastaa yhtiössämme sen markkinointistrategiasta ja osallistuu vahvasti yhteistyökumppaneidemme hyödyksi tuotettavien yhteistyömallien suunnitteluun. Ville tuo Swan Business & Sports Oy:n, SalPan ja seuran yhteistyökumppaneiden liiketoiminnan kehittämiseen vahvaa digi- ja brändimarkkinoinnin osaamista.

+358456362673

ville.holm@menestystarinat.fi

Osakas Harri Laisto.JPG

Osakas

HARRI
LAISTO

Harri Laisto on kiinteistökehittämisen ja toimitilavälittämisen ammattilainen omistamassaan Blanc Asset Management-yhtiössä, ja on yksi Swan Business & Sports Oy:n pääosakkaista. Harri omaa vahvan lajitaustan niin pelaajana kuin myös seuratoimijana, toimien perustajana Åbo Club de Futbolissa. Harri tuo SalPan toimintaan vahvat verkostonsa ja osaamisensa olosuhdekehittämisen alueelle. Lisäksi Harri vastaa kumppanuuksista, asiakkaillemme tuotettavien  kumppanuusmatkojen konseptoinnista ja organisoinnista.

+358405365590

harri.laisto@blanckiinteisto.com

Osakas Juha Ahola.jpg

Osakas

JUHA
AHOLA

Juha Ahola yhden miehen dynamo ja pyörremyrsky, jonka energiat ovat ehtymättömät! Vuoden positiiviseksi oululaiseksi vuonna 2019 valittu Juha toimii myynnin ja sosiaalisen median markkinoinnin kouluttajana oman yrityksensä Vauhtipyörä Ahola Oy:n kautta. Juha auttaa niin taustayhtiötämme kuin kumppaniyrityksiämme sosiaalisen median strategioissa, kampanjoissa ja kaupallistamisessa. Ja löytyyhän mieheltä myös vahva lajitausta pelaajana tottakai!

+358445072028

juha.ahola@vauhtipyora.fi

Osakas Mikko Hautamäki.jpg

Osakas

MIKKO
HAUTAMÄKI

Mikko Hautamäki on pitkän linjan luotonvalvonta-alan ammattilainen, jonka vapaa-aika kuluu pörssisijoittamisen ja ikämiesjalkapalloilun parissa. Mikko vaikuttaa Swan Business & Sports Oy:n hallituksessa ja tuo mukaan analyyttisen sijoittajan perspektiiviä.

Osakas Tero almi.jpg

Osakas

TERO
ALMI

Tero Almi on pitkän linjan data-analyytikko ja liiketoimintaosaaja, jonka vahvuuksiin kuuluu liiketoiminnan numeroiden "murskaaminen". Tero on toiminut pitkään luotonhallinta-alan vaativissa asiantuntijatehtävissä, ja pyörittää tämän lisäksi ekologisen kierrätystalouden yritystä Rantaparturit Oy:tä. Hän vaikuttaa Swan Business & Sports Oy:n hallituksessa.

Osakas Anthony Sundström.HEIC

Osakas

ANTHONY SUNDSTRÖM

Anthony on Major Sales-ekspertti jonka intohimona ovat urheilu, startup-yritysten kehittäminen ja myynti. Pitkän jalkapallo- ja koripallotaustan omaava "Tony" tuo Swan Business & Sports Oy:n toimintaan mukaan operatiivista myyntivoimaa, ideointia ja "out of the box"-ajattelua.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
OTA YHTEYTTÄ

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh. 040 9311 550

tero.karinti@joutsenlauma.fi

KIITOS YHTEYDENOTOSTA!

bottom of page