top of page
White on White
Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme konkreettisia liiketoimintamahdollisuuksia, sekä tapoja vaikuttaa paikallisen jalkapalloilun kehittymiseen juniori-ikäisistä aina edustusjoukkueisiin asti.

Yhteistyö Salon Palloilijoiden kanssa on näkyvyyttä, osallistumista ja verkostoitumista samanhenkisessä yhteisössä. Tuotamme jokaiselle SalPaan sijoitetulle eurolle arvoa, kaupallista hyötyä ja vaikuttavuutta.

Luodaan yhdessä uudenlaista yhteistyötä jalkapallon parissa.

Tervetuloa osaksi Joutsenlaumaa!
Yritysverkosto.png

PALVELU

Swan Yritysverkosto

Swan Yritysverkosto tuo eteesi yhdellä napsautuksella monta hyötyä niin liiketoimintaan kuin sen ulkopuoliseenkin elämään. Saat uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita, arvokkaita verkostoja, liiketoimintaosaamisen sparrausta sekä tottakai uusia ystävyyksiä. Lisäksi pääset tapaamaan SalPan edustusjoukkueen avainpelaajia ja näkemään Euroopan huippusarjojen pelejä livenä. Mitä vielä odotat? Tule mukaan!

Kausikortti 2022 Joutsenlauma.png

PALVELU

Yritysten kausikortit ja lippupaketit

Joutsenlauma tarjoaa kaudella 2022 jalkapalloelämyksiä niin perinteisessä Suomen Cupissa kuin nousutaistelussa kohti Ykköstä. Tilaamalla kausikortin tai logollanne räätälöityjä lippupaketteja varmistat pääsysi osaksi Joutsenperheen arkea, ja voit antaa myös työntekijöillesi tai asiakkaillesi mahdollisuuden maistaa unohtumattomia ottelutapahtumia!

Yhdistämällä kausikortin/lippupaketin ennakkoon varattavaan Otteluruokailu-pakettiin varmistat hienon ottelutapahtuman koko seurueellesi!

PALVELUT
Kummipelaaja.png

PALVELU

Kummipelaaja

"Psst... tuo on se yrittäjä joka mahdollisti Elmon paluun Saloon..."

Puhutaanko sinusta seuraavan salolaisen jalkapallotähden kotiintuojana tai läpimurron mahdollistajana?

Kummipelaaja-palvelumme avulla pääset tehokkaasti ja konkreettisesti osaksi Joutsenlaumaa, ja olet mukana mahdollistamassa Salon nousua jalkapallon kansalliselle huipulle!

Ruoka ja juoma paketti.png

PALVELU

Otteluruokailu

Älä jonota tauolla saatikka jää kokonaan paitsi makoisista herkuistamme. Varaa itsellesi ja seurueellesi etukäteen Otteluruokailu haluamallasi sisällöllä ja varmistat hyvin sujuvan ja mieleenpainuvan ottelukokemuksen itsellesi ja seurueellesi! 

Kaudella 2022 tulemme panostamaan monipuoliseen menuun joka sisältää vaihtoehtoja niin lihan kuin kasvisruoankin ystäville.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Kopio Yritysverkosto.png

PALVELU

Työkyky-palvelut

Mitäpä jos pitäisitte hauskan tiimipäivän, koko työpaikan "olympialaiset" tai vaikkapa urheilullisen asiakastilaisuuden kanssamme? Räätälöimme juuri Teille sopivan paketin virikkeellistä tekemistä, olipa kyse sitten muutaman hengen tilaisuudesta tai satojen ihmisten liikuttamisesta ja hauskanpidosta.

Ota yhteyttä!

Näkyvyyspaketti.png

PALVELU

Brändinäkyvyys

Menestyjät huomataan! Tule siis mukaan Joutsenlauman matkaan kun aloitamme matkan kohti kansallista huippua ja viemme Salon maailmankartalle myös futiksessa. 

Kanssamme olet ihmisten silmissä ja huulilla niin ottelutapahtumien näkyvyyden ja kuuluvuuden, koko seuran pelipaitojen (500 + pelaajaa) kuin sosiaalisen median kanaviemme kautta (yhteensä lähes 3000 aktiivista seuraajaa). 

Meillä brändinäkyvyys ei ole vain logo paidassa tai laitamainoksessa. Kanssamme näyt ja kuulut salolaisten ja suomalaisten jalkapallon ystävien arjessa!

OTA YHTEYTTÄ

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh. 040 9311 550

KIITOS YHTEYDENOTOSTA!

bottom of page