top of page

12. pelaaja - kannattajat valtasivat SalPan pelipaidan!

Salon Palloilijoiden edustusjoukkue saa uusiutuneen pelipaidan myötä uudenlaisen ilmeen myös vieraskentille. Kyseessä ei ole silti mikä tahansa paita, vaan joukkueelle yksilöllisesti suunniteltu pelipaita jonka myötä myös kannattajat pääsevät ensimmäistä kertaa todellisesti joukkueen "iholle".


- Seuran jalkapallopuoli on edustusjoukkueen yhtiöittämisen kautta uudistanut imagoaan ja tekemistään aika paljon. Edustusjoukkueen tulee nimensä mukaisesti olla edustava ja halusimme tuoda uutta sähköä myös vieraspeleihin uuden peliasun muodossa. Olen itse intohimoinen jalkapallokannattaja ja mielessäni heräsi ajatus, että mitä jos ottaisimme kannattajat mukaan vieraspeleihin peliasun kautta? Niinpä päätimme järjestää kampanjan jossa 9.1.2022 mennessä kausikortin hankkineet saavat halutessaan oman nimensä painettuna joukkueen pelipaitaan, edustusjoukkueen taustayhtiön toimitusjohtaja Tero Karinti kertoo.Kampanja oli onnistunut, sillä seura myi yli 50 kausikorttia määräaikaan mennessä. Nimet tulevat muodostamaan uuden vieraspelipaidan punavalkoisen raidan paidan etuosassa.


- Halusimme uudistaa paitaa yksivärisestä punaisesta modernimmaksi, mutta ottaa mukaan silti myös seuran alkuperäisväriä eli punaista, ja näin kunnioittaa seuran historiaa. Kannattajien nimet paidan etuosassa muistuttavat pelaajia siitä kenelle tätä hommaa loppujen lopuksi tehdään, ja tätä kautta kannattajat ovat se kuuluisa 12. pelaaja myös vieraspeleissä, Karinti jatkaa.


Karinti pitää kausikorttimyynnin tulosta hyvänä, mutta haluaa vielä nostaa lopullista kausikorttilaisten määrää ennen kauden alkua.


- Olemme erittäin kiitollisia ja iloisia hyvin alkaneesta kausikorttimyynnistä! Täytyy muistaa, että kausikortin hinta (79 €) on vanhaan verrattuna noussut paljon joukkueeseen tehtyjen satsauksienkin myötä, joten käytännössä olemme jo nyt myynnissä samalla tasolla kuin aiempina vuosina koko kauden aikana. Emme halua myydä joukkueen tuottamia elämyksiä alihintaan, se ei olisi oman toiminnan kunnioittamista ja kehittämisen kannalta järkevää. Lisäksi sarjapelien määrä kasvaa ja olemme mukana myös Suomen Cupissa, joten näistä syistä emme lämpene sarjassa yleisesti myytäville 30-39 euron kausikorteille. Uskomme, että salolaisiin pelaajiin (salolaislähtöisiä pelaajia yli 50 %), koviin vahvistuksiin ja hyvään valmennukseen nojaava joukkue kerää vielä vähintään toisen mokoman kausikorttilaisia ennen kauden alkua, Karinti päättää.


Karinti huomauttaa myös, että kaikkien ennen kauden alkua kausikortin hankkineiden kesken arvotaan myös uusi kotipelipaita koko joukkueen nimikirjoituksilla, joten syitä kausikortin hankkimiseen löytyy edelleen myös pelien ulkopuolelta.


Hanki kausikorttisi osoitteesta www.joutsenlauma.fi/kausikortti.

Comments


bottom of page