top of page

Walid Abdelalin sopimus purettu yhteisymmärryksessä

Salon Palloilijat ja loppukauden ajaksi loukkaantunut keskikenttäpelaaja Walid Abdelali ovat päättäneet keskinäisen sopimuksensa pelaajan aloitteesta. Abdelali lähtee kotimaahansa Ranskaan keskiviikkona 31.5.2023.


”Walidilla on edessä pitkä kuntoutuminen ja hän on hyvässä lykyssä pelikuntoinen syyskuun aikana. Hän koki, että on henkisesti helpompaa palata kuntouttamaan itseään Ranskaan, missä hänellä on perhe ja tutut tukiverkostot lähellä. Tämä on tottakai ymmärrettävää, etenkin kun kausi Suomessa on käytännössä loppusuoralla hänen mahdollisesti palatessaan pelikuntoon. Hänen menettämisensä kokonaan on tottakai iso isku pelillisesti, mutta jalkapallo ja elämä on toisinaan tällaista. Toivotamme Walidille kaikkea hyvää kuntoutumiseen ja sovimmekin keskenämme, että ovia ei missään tapauksessa kumpaankaan suuntaan suljeta lopullisesti”, SalPan taustayhtiö Swan Business & Sports Oy:n Tero Karinti kertoo.


SalPa hakee aktiivisesti korvaavaa pelaajaa Abdelalin tilalle, mutta hankinnan kanssa ollaan harkitsevaisia.


”Siirtoikkuna on tottakai kiinni vielä hyvän aikaa, joten sekin osaltaan jarruttaa korvaavan pelaajahankinnan aikataulua. Tottakai katsomme mahdolliset vapaat pelaajat, mutta paniikkia meillä ei ole. Olemmehan käytännössä alkukaudenkin pelanneet pitkälti ilman Walidin arvokasta panosta ja meillä on erinomaisia pelaajia rosterissa. Ringin leveyden ja kierrättämisen kannalta on silti tarpeen saada samaa tasoa oleva pelaaja tilalle”, Karinti jatkaa.


Kiitos Walid ja onnea uran jatkoon!Comments


bottom of page