top of page

SalPan hyökkäys vahvistuu monipuolisella napapiirin kasvatilla

SalPan kauden 2024 joukkue jatkaa vahvistumistaan, kun monipuolinen hyökkäyspään pelaaja Adam Mekki, 21, liittyy joukkueeseen ensi kauden kattavalla sopimuksella.

 

Erityisesti molemmilla laidoilla viihtyvä, ja myös kymppipaikkaa pelaamaan pystyvä, Mekki on alun perin Rovaniemen Palloseuran kasvatteja. Algerialaisiakin sukujuuria omaava Mekki pelasi viimeiset kaksi kautta SJK:n organisaatiossa ja on sitä ennen käynyt maistamassa kansainvälisiäkin kenttiä Italiassa.

 

Päävalmentaja Jordi Aluja on iloinen saatuaan Mekin ensi kauden joukkueeseen.

 

- Adam pystyy pelaamaan useassa eri roolissa hyökkäyspäässä ja älykkäänä pelaajana ymmärtää peliä erittäin hyvin sekä joukkueen, että yksilöllisten ratkaisujen kautta. Hän osoitti testeissä olevansa valmis ottamaan isoa roolia SalPan hyökkäyspelaamisessa ja tuovansa meille lisää uhkaa hyökkäyspäähän. Tervetuloa Saloon Adam, Aluja iloitsee.

 

Myös Mekki itse on erittäin innoissaan tulevasta ura-askeleesta SalPan peliasussa.

 

- Kävin tutustumassa seuraan ja vastaanotto sekä ilmapiiri olivat miellyttävät. Näen myös, että SalPassa on minulle potentiaalia edetä ja kehittyä urallani.  Tulen tuomaan tulevalla kaudella onnistumisia hyökkäyspäähän. Vahvuuksiani ovat mm. hyvä pelinlukutaito, ketteryys sekä arvaamattomuus ja näitä hyödynnän koko joukkueen tavoitteiden saavuttamiseksi, hän toteaa.

 

SalPan edustusjoukkueen toimitusjohtaja Tero Karinti näkee Mekkin sopimuksen olevan selkeä jatkumo hyväksi havaittuun strategiaan joukkueen rakentamisessa.

 

- Adam on juuri sitä profiilia josta SalPa tänä päivänä tunnetaan pelaajien ja kannattajien keskuudessa. Nuorehko pelaaja jolla on nälkää rakentaa uraa mahdollisimman korkealle, mutta vielä se ihan viimeinen läpimurto tekemättä. Uskon, että SalPa on hänelle oikea paikka lyödä itsensä lopullisesti läpi tällä tasolla ja ottaa seuraavaksi askel ylöspäin, kuten esimerkiksi Jesse Huhtala teki viime kaudella Salossa.  Haluamme olla juuri tällaisten pelaajien tukena heidän urallaan ja samalla rakentaa SalPasta entistä kilpailukykyisemmän joukkueen vuosi vuodelta. Salo arvopohjaisena yhteisönä ja joukkueena on hänelle varmasti juuri oikea paikka tässä kohtaa uraa niin persoonan kuin pelillisen kehityksen kannalta, Karinti kertoo.

 

- Meillä on parhaillaan putkessa 4-5 neuvottelua, joista kaksi on jo suullisesti sovittu ja viimeistelemme niissä enää yksityiskohtia. Mennessään maaliin nämä vahvistavat joukkuetta niin maalivahdin, puolustuksen, keskikentän kuin hyökkäyspään positioiden osalta. Tämän jälkeen katsomme rauhassa tammikuun aikana eri testipelaajia ja haemme näistä loput vahvistukset rinkiin. Kasaamme tiiviin ja yhtenäisen ringin, jossa on selkeä mahdollisuutensa myös lupaavimmilla, treeneissä tasonsa ja kehityspotentiaalin osoittaneilla junioripelaajilla, hän jatkaa.


Tervetuloa Saloon Adam!Kuva: sjk.fi
Kuva: sjk.fi

 

 

Comments


bottom of page