top of page

Akseli Auranen jatkaa SalPassa!

SalPa-kasvatti Akseli Auranen on solminut seuran kanssa kautta 2022 koskevan jatkosopimuksen. Aurasen jatkosopimus tuo entisestään leveyttä ja vaihtoehtoja päävalmentaja Tero Suonperän pelilliseen työkalupakkiin.- Akseli on erittäin hyvä joukkuepelaaja ja hänellä on iso SalPa-sydän. Akseli pystyy pelaamaan monipuolisesti sekä keskikentällä puolustavassa roolissa, että puolustuslinjassa mitä paikkaa vaan. Hänen tyyppisensä pelaaja on siis arvokas lisä rosteriimme. Lisäksi hän on erittäin hyvä valmennettava ja todella luotettava ihminen. Hieno juttu että saatiin sopimus Akselin kanssa maaliin, Tero Suonperä iloitsee.


SalPassa jatkaminen oli pelaajalle itselleen myös ykköstavoite. Sopimukseen pääseminen oli merkittävä asia erityisesti edustusjoukkueessa tapahtuneiden satsausten ja uudistusten jälkeen.


- Tietenkin on hyvät fiilikset kun saa jatkaa omassa kasvatti seurassa, ja vielä tälläisellä nipulla mikä nyt on kasassa! Itselläni on erittäin hyvä ja odottava fiilis kauden alkuun. Odotukset kaudesta on hyvät ja tällä hetkellä peleissä ja treeneissä vaikuttaa meno todella lupaavalta. Kaikin puolin todella hyvä fiilis, Auranen hehkuttaa.


Aurasen sopimuksen jälkeen SalPa tulee vahvistamaan vielä rivejään maalivahdilla ja yhdellä hyökkäyspään pelaajalla. Neuvottelut molempien pelipaikkojen pelaajien kanssa ovat parhaillaan käynnissä.


Opmerkingen


bottom of page