top of page

Arttu Sivonen Tammisaaresta Saloon

17-vuotias lahjakkuus Arttu Sivonen on tehnyt 2+1 vuotiaan sopimuksen SalPan kanssa. Sivonen tulee Saloon Tammisaaresta, jossa hän on jo tehnyt Ykkösen debytin EIF:n vihreässä paidassa viime kaudella. Sivonen on ollut SalPan try outilla sekä harjoituksissa mukana ja osoittanut olevansa juuri sen profiilin pelaaja joita SalPa arvostaa.


SalPan päävalmentaja Tero Suonperän kommentti sopimuksesta:

"Arttu otti yhteyttä kun aloitimme try outit. Ajattelin että nuori poika 17v ja haluaa pyrkiä joukkueeseen, että tervetuloa vaan kokeilemaan. Ja oleellista oli että poika soitti itse, ei isä tai äiti. Arttu vakuutti treenikentällä nopeasti kaikin tavoin ja hän oli joukkueen ehdotonta parhaimmistoa treeneissä. Joukkueen kokeneemmat pelaajat alkoivat aika nopeasti kysellä, että kai tämän kaverin kanssa tehdään sopimus. Mielestäni tuo kertoo kaiken Artun potentiaalista. Tässä on aidosti sellainen pelaaja, jolla on kaikki mahdollisuudet läpimurtoon ensi kaudella. Pelaaja on toki nuori, mutta iällä ei ole merkitystä jos vaan pelaa riittävän hyvin. Kaikesta tekemisestä huokuu tavoitteellisuus, kehittymisen halu ja intohimo jalkapalloa kohtaan. Sellaisia ihmisiä haluan seuraamme."


Arttu Sivonen, miksi juuri SalPa?

"Nousijajoukkue, jossa näytti olevan erittäin hyvä meno ja vielä sopivalla etäisyydellä tässä vaiheessa kun opiskelut on kesken."


Mitä tuot joukkueeseen?

"Tuon mukanani periksiantamattomuutta, 110% asennetta ja kovaa työnoraalia. Pelissä olen fyysisesti vahva ja tekninen pelaaja sekä omaan hyvät vedot ja peliälyn."


Millaiset tavoitteet ensi kauteen?

"Avauskokoonpanopaikka on henkilökohtainen tavoitteeni ja tietysti odotan koko seuralta hyvää tekemisen meinikiä mikä on jo nyt ollut nähtävissä."


Tervetuloa Saloon Arttu!Comments


bottom of page