top of page

Bamo Ahmadi SalPan keskikentälle

Salon Palloilijoiden edustusjoukkueen keskikenttä saa lisää kilpailua ja jatkuvuutta, kun viimeksi FC TPS:n U23-joukkueessa pelannut 21-vuotias Bamo Ahmadi liittyy joukkueeseen suoralla kaksivuotisella sopimuksella.


Hyökkäävän keskikenttäpelaajan tontilla pelaava Ahmadi pelasi menneellä kaudella TPS:n kakkosjoukkueen riveissä Kolmosta 15 ottelun verran, joissa syntyi mukavat viisi maalia.Turun suunnallakin olisi ollut mahdollisuuksia tarjolla, mutta kunnianhimoinen pelaaja halusi haastaa itseään uudessa seurassa ja sarjatasolla.


- Kuulin muutamalta pelaajalta, että SalPassa on nyt meneillään uusi projekti ja siellä halutaan todellakin nousta Ykköseen lähitulevaisuudessa. Se kuulosti omiin korviini tosi hyvältä ja mielenkiintoiselta, joten päätin kokeilla onneani ja otin yhteyttä päävalmentajaan päästäkseni näytille. Joukkueessa oli entuudestaan muutamia tuttuja kasvoja ja tietenkin entisiä pelikavereita, joten joukkueeseen oli helppo tulla ja minut otettiin hyvin vastaan jo heti ensimmäisissä treeneissä. Valmennus oli minulle ihan uusi, mutta myös valmentajat ottivat minut hyvin mukaan joukkueeseen ja huomasin, että täällä on asiat ihan loppuun saakka mietitty alkulämmittelyistä loppuverryttelyyn. Täällä tarjotaan pelaajille laadukasta valmennusta ja ammattimainen futarin arki, Ahmadi avaa ensitunnelmiaan Saloon tulemisestaan.


Ahmadin siirtyminen seuraan on SalPalle niin kutsuttu jokerikortti, sillä alunperin keskikentälle ei oltu enää etsitty uusia pelaajia.


- Meillä oli valmennuksen kanssa tietty pelaajamäärä ja -kiintiö katsottuna keskikentälle, ja lähtökohtaisesti se oli jo täynnä. Samaan aikaan olemme kuitenkin halunneet koko ajan katsoa tätä vuotta pidemmälle ja miettiä millainen joukkue meillä on valmiina kautta 2023 ajatellen. Kun pääsimme Bamon kanssa yhteisymmärrykseen suorasta kahden vuoden sopimuksesta niin päätimme, että täydennämme vielä joukkuetta myös tällä osa-alueella. Hän tuo lisää kilpailua ja vaihtoehtoja peluuttamiseen, mutta ei kuitenkaan syö esimerkiksi omien kasvattien mahdollisuuksia, edustusjoukkueen taustayhtiö Swan Business & Sports Oy:n toimitusjohtaja Tero Karinti kertoo.


Joukkueen päävalmentaja Tero Suonperä on myös ilahtunut joukkueen vahvistumisesta.


- Upea juttu saada Bamo mukaan joukkueeseen! Hän on erittäin taitava ja yllätyksellinen keskikenttäpelaaja. Bamo tuo kokonaan uuden elementin peliimme ja sitä kautta pelimme monipuolistuu entisestään. Bamo on vielä nuori pelaaja ja omaa valtavasti kehityspotentiaalia, eli hän istuu erittäin hyvin haluamaamme pelaajaprofiiliin. Mikä parasta, teimme hänen kanssaan kahden vuoden sopimuksen ja tämä sopii prosessiimme loistavasti, Suonperä iloitsee.


Myös pelaaja itse kokee voivansa auttaa joukkuetta isossa roolissa jo tulevalla kaudella. Samoin tavoitteet ovat erittäin korkealla niin joukkueen kuin oman henkilökohtaisen kehittymisen osalta.


- Joukkueelle tuon entisestään lisää vaihtoehtoja hyökkäyssuuntaan. Itseltäni odotan maaleja ja maalisyöttöjä, ne kuuluvat minun vahvuuksiin ja niissä pitää tulla onnistumisia. Muutoin haluan ensisijaisesti pelata pitkän ja ehjän kauden. Odotukset ovat korkeat itselläni ja joukkueella ja selkeä ykkösprioriteetti on nousta Ykköseen. Tulkaa ihmeessä katsomaan meidän matkaa kohti mestaruustaistelua ja samalla viihdyttävää sekä laadukasta jalkapalloa, Ahmadi heittää haasteen salolaisille.
Comments


bottom of page