top of page

Daniel Kepot viimeistelee puolustuslinjan

JäPS:ssa viime kaudella Ykköstä pelannut Daniel Kepot, 21, on solminut ensi kauden mittaisen sopimuksen SalPaan. Sekä topparin että laitapakin paikalla viihtyvä Kepot on samalla viimeinen hankinta SalPan puolustukseen. Kepotin hankkiminen tuli ajankohtaiseksi viimeistään siinä vaiheessa, kun Joose Mäkinen jokin aika sitten ilmaisi toiveensa palata Poriin henkilökohtaisista syistä. Samalla haluammekin kiittää Joosea ja toivotamme kaikkea hyvää tulevaisuuteen!


Sekä testileirillä että harjoitusringissä mukana ollut Kepot on vakuuttanut valmennuksen sekä seurajohdon niin esityksillään kuin sopivuudella joukkueeseen.


- Daniel vakuutti testijaksolla sekä pelaajana, että ihmisenä. Hän on monikäyttöinen pelaaja pystyy pelaamaan sekä puolustuksen keskustassa, että laidassa. Viime kaudella hän pelasi jonkun verran minuutteja JäPS:ssa, mutta Daniel haluaa selvästi enemmän ja kehittyä paljon. Danielilla on iso potentiaali ja hän on fyysinen ja nopea pelaaja, joka omaa kaikki mahdollisuudet läpimurtoon. Danielilla on kova halu tulla SalPaan ja työmoraalista onnistuminen ei jää kiinni, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä summaa.


Daniel, miksi juuri SalPa?

"SalPa vaikutti kiinnostavalta vaihtoehdolta käynnissä olevan projektin, sekä valmennuksen takia. Heti valmennuksen tavattuani huomasin meillä olevan hyvin samanlainen arvomaailma. Uskon, että tälläisessä ympäristössä mulla on hyvä mahdollisuus lyödä tulevalla kaudella läpi Ykkösessä."


Mitä tuot joukkueeseen?

"Tuon SalPan puolustuslinjaan fyysistä kapasiteettiä. Olen nopea ja vahva pelaaja, joka pystyy puolustamaan isoa aluetta"


Millaista kautta odotat?

"Odotan SalPalta ja minulta rohkeaa ja ennakkoluulotonta pelaamista läpi kauden."


Joukkue on siirtynyt kolmen viikon omatoimijaksolle testien myötä. Joukkueharjoitukset jatkuvat 9.1. ja seuraava harjoituspeli pelataan jo 14.1. Tampereella Veikkausliigajoukkue Ilvestä vastaan.


Tervetuloa Saloon Daniel!Comments


bottom of page