top of page

Eldin Demiri ja Andre Venceloski täydentävät SalPan palapelin

Joutsenlauman miehistö on nyt viimeistä piirtoa myöten valmis, kun seura on solminut pelajaasopimukset kahden hyökkääjäpelaajan, Eldin Demirin ja Andre Venceloskin, kanssa.


24-vuotias kanadalainen Demiri treenasi joukkueen kanssa useamman viikon ja vakuutti valmennuksen sopimuksen arvoisesti. Sopimus on mallia 1+1 seuran optiolla.


- Eldin on erittäin tavoitteellinen ja positiivinen persoona. Hänellä oli todella kova ja aito halu tulla Saloon ja SalPaan. Eldin on erittäin nopea pelaaja ja omaa hyvän laukauksen. Uskon hänen taistelevan vakaasti peliajasta joukkueessa erityisesti laitahyökkääjän tontilla, ja tarpeen mukaan hän pystyy myös pelaamaan sentterinä. Kehittymisen varaa on vielä tottakai paljon, mutta uskon hänestä olevan paljon iloa joukkueelle kunhan hän saa pelituntumaa alle. Positiivista on myös se, että hän muuttaa Saloon ja menee täällä töihin. Tämä on myös yksi iso osa tavoitettamme seuran kehittämisessä, että saamme pelaajia asumaan Saloon ja olemaan yhä kiinteämpi osa paikallisyhteisöä, päävalmentaja Tero Suonperä avaa siirron taustoja.


Toinen ja viimeinen palanen Joutsenlauman palapeliin saapuu Brasiliasta, kun 22-vuotias laitahyökkääjän ja sentterin paikalla viihtyvä Andre Venceloski liittyy joukkueeseen ensi viikolla. SalPan taustayhtiön toimitusjohtaja Tero Karinti on tyytyväinen joukkueen vahvistumiseen.


- Kova Kakkosen B-lohko ja Suomen Cupissa mukana oleminen vaatii leveyttä rinkiin. Halusimme tuoda vaihtoehtoja hyökkäyspään pelaamiseen ja saimme Andresta hyvän käsityksen videoanalyysien ja pelaajan ja hänen edustajansa kanssa käydyn keskustelun pohjalta. Hän on erittäin voitontahtoinen ja omaa hyvät maali- ja syöttötilastot Brasilian Regional Liga- / Serie D-tasolta. Lisäksi hänen ruotsalainen agenttinsa on tuonut useita pelaajia Suomeen ja tuntee sitä kautta hyvin olosuhteet ja pelaajilta vaadittavan tason, Karinti kertoo.


- Katsoimme periaatteidemme mukaisestti ensisijaisesti kotimaisia vaihtoehtoja näille pelipaikoille, ja kävimmekin useamman Veikkausliigan ja Ykkösen joukkueiden ringissä vaikuttavien nuorten pelaajien kanssa keskusteluja Saloon tulemisesta. Emme voineet kuitenkaan jäädä odottamaan päätöksiä pidemmälle kevääseen koska periaatteemme on ollut, että joukkueen on oltava kokonaisuudessaan valmis kauden alussa. Andrella on nälkää ja halua näyttää osaamista Euroopassa, ja SalPa tarjoaa hänelle erinomaisen näyttöpaikan. 1+1 mallinen sopimus seuran optiolla tarjoaa meille sekä Andren että Eldinin kohdalla erinomaisen mahdollisuuden katsastaa lupaava pelaaja ja heidän täyttäessä odotukset on meillä pidemmäksi aikaa käsissämme selkeät vahvistukset, Karinti jatkaa.


Eldin Demiri oli jo mukana Joutsenlauman kauden avauksessa 23.4.2022 Ilves-Kissoja vastaan. Venceloski saapuu Saloon tiistaina 26.4.2022.


Tervetuloa Saloon Eldin & Andre!

Kommentare


bottom of page