top of page

Frans Grönlund valitsi SalPan

Viime kaudella Ykkösessä PIF-paidassa urakoinut, Veikkausliigaakin Maarianhaminalla pelannut, puolustaja Frans Grönlund vahvistaa SalPan alakertaa ensi kaudella. Grönlund on ollut harjoituksissa ja try out -leireillä mukana ja vakuuttanut sekä tekemisellään että asenteellaan. Ei siis ihme että miehen perässä oli muitakin. Tästäkin syystä voimme olla erityisen ylpeitä että Frans nähdään Salossa!


Frans Grönlund, miksi juuri SalPa?

- SalPassa on hyvä meininki päällä. Hyvät keskustelut Teron kanssa joukkueesta ja seuran suunnitelmista ja pari treeniä joukkueen mukana vakuutti.


Mitä tuot joukkueeseen:

- Tuon fyysistä voimaa ja pallolista osaamista


Millaista kautta odotat?

- Että lähdetään voittamaaan joka matsia. Toivon itselleni ja joukkueelle ehjää ja menestyksekästä kautta ja toivottavasti salolaiset löytävät katsomaan ja nauttivat peleistämme!


Myös päävalmentaja Tero Suonperä oli luonnollisesti tyytyväinen kokeneen nuoren vahvan pelaajan sopiumuksesta:


- Frans on joukkueelle erittäin hyvä vahvistus ja on seuran strategian näköinen pelaaja. Nuori eteenpäin voimakkaasti haluava pelaaja, jonka potentiaali on ykköstä korkeammalla. Fransilla on ikäänsä nähden jo kokemustakin oikein mukavasti. Kokemusta löytyy muutaman pelin verran Veikkausliigastakin ja viime kaudella hän pelasi isot minuutit ykkösessä Piffenissä. Frans on monipuolinen puolustuspään pelaaja ja on kokoisekseen hyvin liikkuva ja pallovarma pelaaja. Lisäksi hän vakuutti minut myös ihmisenä ja hän tuo joukkueeseen isosti myös johtajuutta. Hänellä oli muitakin vaihtoehtoja, mutta halusi tulla nimenomaan meille. Olen erittäin iloinen ja innostunut tästä sopimuksesta.


Tervetuloa Saloon Frans!Comments


bottom of page