top of page

Harvinainen kohtaaminen Harjulla

SalPa matkustaa harvinaiseen peliin Jyväskylään Harjun Stadionille JJK Jyväskylää vastaan lauantaina. Joukkueet eivät ole historian saatossa kohdanneet tiettävästi kuin kerran. Sekin kohtaaminen on tältä keväältä SalPan kotipeli Ykkösessä. SalPa vei tuon ottelun puhtaasti 3-0 eikä jyskäläläisillä ollut käytännössä mitään sanomista.


Lauantaina pelataan erittäin tärkeistä pisteistä ja haetaan asemia kohti loppukautta. JJK on tällä hetkellä sarjassa putoajan paikalla SalPan takana yhden pisteen turvin. Kauden 14 peliä on tuottanut 11 pistettä, joista peräti 9 JJK on napannut kotikentällä. Ainakin tässä valossa voidaan puhua hyvästä kotijoukkueesta. Tätä tukee myös kasvaneet yleisömäärät viime kierrosten ajalta.


- Treeniviikko on sujunut tosi hyvin taas. Treenaaminen on ollut koko kauden ajan positiivista ja laadukasta, mutta ollaan saatu siihen taas yksi vaihde lisää. Halutaan jatkossa keskittyä entistä enemmän omiin vahvuuksiimme. Tottakai vastustaja tulee ottaa huomioon, mutta tekeminen nyt enemmän niiden asioiden ympärillä joissa ollaan hyviä sekä vahvoja, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä kertoo.


Suonperä painottaa samalla sitä, että nyt otteluruuhka on ohi ja ollaan takaisin peli per viikko tahdissa. Tämä mahdollistaa laadukkaamman harjoittelun kun arki ei ole vain pelaamista, palautumista ja peliin valmistavaa tekemistä. Vahvan harjoitusviikon ja vahvistusten joukkueeseen integroitumisen myötä onkin mielenkiintoista nähdä minkälainen kokoonpano ja otteluun lähtö SalPalta nähdään.


- Kun tietää meidän potentiaalin ja osaamisen niin luottavaisin mielin voidaan lähteä Jyväskylään. Peli tulee varmaan olemaan aktiivinen ja molemmat tietysti haluavat voittaa pelin. JJK on hyvä joukkue joka pystyy pallonhallintaan, mutta myös vastahyökkäyksiin, Suonperä pohtii.


Pelaajien siirtoikkuna avautui tänään, joten suurella todennäköisyydellä Jyväskylässä on mukana SalPan kokoonpanossa veljespari Oskari ja Olli Jakonen. Siirtoikkuna on auki 12.8. saakka, joten tulevat viikot näyttävät minkälaisia muutoksia Ykkösen joukkueet tekevät. SalPan GM Tero Karinti on viestittänyt että joukkue on nyt valmis Nuutti Laaksosen, Thomas Agyirin sekä nuoremman Jakosen sopimusten myötä.


Sanomattakin on selvää, että luvassa on mielenkiintoinen Ykkösen toinen puolikas, jossa haetaan lopulliset asemat ylä- ja alaloppusarjoihin. Nyt kaikkien salolaisten ja SalPan katseet ovat upean Suomen Cupin jälkeen sarjassa.JJK Jyväskylä - SalPa

La 15.7. klo 16.00

Ottelu katsottavissa Ruutu+ palvelussa suorana
Comments


bottom of page