top of page

Hyväntekeväisyyshuutokauppa käynnissä!

SalPa pelasi lauantaisen Voi hyvin! -kampanjan teemapelin uniikeilla, varta vasten vain tätä peliä varten teetetyillä, pelipaidoilla. Nyt kaikki paidat ovat kaupan hyväntekeväisyyshuutokaupassa.


Tuotto paitojen myynnistä lahjoitetaan Salon Kriisikeskus Etapin toiminnan tukemiseen. Kriisikeskus Etappi tarjoaa apua ja tukea erilaisiin elämän kriisi- ja ongelmatilanteisiin. Toiminnasta vastaa Mieli Salon mielenterveys ry, joka tarjoaa Salon seudun asukkaille mahdollisuuden osallistua mielen hyvinvointia lisäävään kansalais- ja vapaaehtoistoimintaan.


Nyt tehdään hyvää yhdessä!


Huutokaupassa käytetään huuto.net alustaa, johon on lisätty (linkki alla) kaikki teemapelin paidat pelaajatietoineen. Jokainen paita sisältää pelaajan nimikirjoituksen.


Huutokauppa sulkeutuu 7.8.2022 15:48.


Kaikki pelipaitahuutokaupasta kertyvät tuotot (alv 0%) kohdistetaan lyhentämättömänä Mieli ry:n Salon toimipisteen Kriisikeskus Etapin toiminnan tukemiseen.


HUUTOKAUPPAAN:

Voi hyvin! -kampanjasta


- Mielenterveys on nimenomaan osa terveyttä. Siitä on pidettävä huolta samalla tapaa kuin fyysisestäkin kunnosta. Jos polvi prakaa pahasti niin sanot sitä valmentajalle ja menet lääkäriin, eikös vain? Miksi et tekisi samoin jos mielialasi on synkkä ja koet olevasi sen vuoksi väsynyt? Tähän haluamme kannustaa Voi hyvin!-kampanjallamme myös lapsia ja nuoria, jotka kokevat alussa mainittuja tilanteita, Salpan taustayhtiön Salpa Business & Sports Oy:n toimitusjohtaja ja kampanjan isä Tero Karinti kertoi jo aiemmin julkaistussa jutussamme.


Lue koko juttu ja kampanjan taustat:


Комментарии


bottom of page