top of page

Hyvän treeniviikko huipentuu Espoossa


Salon jalkapallon ylpeys Joutsenlauma lähtee huomenna Espoossa klo 18.30

pelattavaan vierasotteluun FC Honka / Akatemiaa vastaan hyvistä lähtökohdista.


- Erittäin positiivinen ja hyvä treeniviikko takana, joukkueessa positiivinen fiilis kaiken kaikkiaan joten voidaan lähteä hyvillä mielin Espooseen, Joutsenlauman päävalmentaja Tero Suonperä kertoo.


Kakkosen lohko B on jo ensimmäisten kierrosten aikana lunastanut odotukset sekä laadun että tasaisuuden suhteen. Pelejä on pelattu jo nyt ristiin, joten voittojen kolmen pisteen merkitys on korostuu nopeasti. Tästä esimerkkinä huominen vastustaja FC Honka / Akatemia joka ei ole hävinnyt kuin yhden ottelun, ollen silti sarjassa "vasta" sijalla 8.


- Honka on laadukas ja hyvin valmennettu nuori joukkue. He pelaavat todella aktiivisesti ja reagoivat nopeasti pelin sisällä, Suonperä analysoi.


- Täytyy muistaa että tästä lohkosta Suomen cupissa esimerkiksi Ilves/2 tiputti Veikkausliigassa pelaavan ykkösjoukkueensa, Klubi 04 meni jatkoon Ykkösessä pelaavaa IF Gnistania vastaan ja KaaPokin taipui Ykkösen EIF:lle vasta rankkareissa, Suonperä jatkaa.


Helppoja pisteitä ja pelejä ei siis ole luvassa, mutta on varmaa että huomenna nähdään Espoossa Joutsenlauma jonka ainoa tavoite on kolme pistettä.


Paikalliselle jalkapalloseuraajalle on luvassa herkullinen viikko:

huomisen pelin lisäksi Joutsenlauma pelaa Suomen cupia torstaina Kouvolassa KJP:tä vastaan ja (toivon mukaan) tekee sunnuntaina vihdoin kauden ensiesiintymisensä Salon Urheilupuiston keskuskentän luonnonnurmella. Tuolloin vastaan tulee juuri lohkokärki Klubi 04:n kaatanut Vantaan Jalkapalloseura (VJS). Eli 29.5.2022 klo 18.30 alkavassa kotipelissä laitetaan yhdessä kauden katsojaennätys uudelle sataluvulle!

コメント


bottom of page