top of page

Ian Garrett SalPan vahvistaa vasenta puoliskoa

SalPa ja Yhdysvalloista kotoisin oleva 28-vuotias Ian Garrett ovat solmineet sopimuksen! Sopimuksessa on kolmen kuukauden koeaika, jonka jälkeen jatko tarkastellaan. Garrett on pelannut useamman vuoden Suomessa ja Ruotsissa aina U21 ajoista lähtien. Suomessa viimeisimmät seurat ovat VPS (Ykkönen, 1503 minuuttia) ja KTP (Veikkausliiga, 427 minuuttia).


  • Olen helpottunut siitä, että sopimusasia on kunnossa ja kaikki yksityiskohdat saatu selvitettyä. Nyt olen vain erittäin erittäin innoissani päästessäni alkuun ja osallistumaan kaikin mahdollisin tavoin, Garret iloitsee.


  • Salo on rauhallinen ja rento kaupunki, josta pidän ja johon olen tottunut aikaisemmasta kokemuksestani Suomessa. Seura on ottanut minut avosylin vastaan ​​ja olen tuntenut oloni mukavaksi joukkueessa ensimmäisestä päivästä lähtien, koska pelaajat ja henkilökunta ovat kaikki mahtavia ihmisiä, hän jatkaa.

Garret on vasenjalkainen pelaaja, jota voisi luonnehtia täsmähankinnaksi vasemmalle linjalle.


  • Minulla on mielestäni hyvä vasen jalka ja olen melko hyökkäävä laitapuolustajana, mutta tykkään myös taklauksista. Uskon myös, että minulla on melko paljon kokemusta verrattuna moniin joukkueen nuorempiin pelaajiin, Garret pohtii omaa rooliaan ja tuomisiaan SalPaan.


Kotkan kaudelta mies on tuttu SalPan päävalmentaja Jordi Alujalle, joka olikin yksi iso syy SalPaan saapumiselle alunperin.


  • Hän on monipuolinen pelaaja joka voi pelata laidalla eri paikoilla. Hänellä on Suomesta kokemusta, joten se on tietysti positiivista. Opin tuntemaan hänet jo Kotkassa joten sekin on hyvä asia. Hän on ollut joukkueen kanssa nyt jo yli kuukauden ja on sopeutunut tosi hyvin mukaan, samalla hän tuo koppiin paljon hyvää. Pelillisesti hän avaa meille mahdollisuuksia vasemmalle puolelle jossa hän voi pelata monessa roolissa. Toivottavasti hän osoittaa ja tullaan näkemään hänen hyökkäykselliset vahvuutensa, Aluja sanoo.

Tervetuloa Saloon Ian!


コメント


bottom of page