top of page

Inter parempi harjoitusottelussa

Eilen pelattiin kauden toinen harjoitusottelu Turussa Veikkausliigaan valmistautuvaa FC Interiä vastaan. Viikolla varmistui Elmo Heinosen jatkosopimus joka toi oman erityismielenkiintonsa peliin. Etukäteen kovaksi ennakoitu vastus oli juuri sitä ja ehkä jopa enemmän. Peli päättyi kotijoukkueen 2-1 voittoon, mutta SalPan esitys oli tappiosta huolimatta vähintäänkin tyydyttävä negatiisivismmankin katsojan mielestä.

- Vastus oli kovin mitä tässä SalPa uran aikana on vastaan tullut, sanoi SalPan päävalmentaja Tero Suonperä heti ottelun tauottua.

- Oli huomattavasti kovempi vastus mitä kaksi viikkoa sitten Tampereella, säesti valmentaja Teemu Kesänen.

Tietyllä tapaa ottelu meni hieman samaa kaavaa kuin edellinen harjoitusottelu Ilvestä vastaan. Ensimmäinen puoliaika oli jopa yllättävän valmista ja vakuuttavaa. Inter pääsi muutamaan hyvään maalipaikkaan, mutta yhtälailla SalPalla oli omat paikkansa. Etenkin SalPa teki useamman vaihdon tauon aikana ja pelin tahtipuikon otti Inter. Etenkin toisen jakson ensimmäinen vartti oli todella vaikeaa ja SalPan linja valui alas. Inter teki 56 minuutilla 1-0 johtomaalin hieman huolimattomasti pelatun tilanteen jälkeen vastahyökkäyksestä.

Ilves-pelistä poiketen joukkue sai kuitenkin pikkuhiljaa hieman enemmän pallolle vaikka pitkiä pallonhallintoja ei saatu aikaiseksi. 72 minuutilla SalPa sai noin 35 metristä vapaapotkun. Pallon taakse asteli Joonas Meura ja nähtiin se mitä niin usein ollaan nähty. Pallo vastustamattomasti ylänurkkaan. Valitettavasti vain muutama minuutti myöhemmin Inter pääsi tekemään 2-1 voittomaalin.

Pian maalin jälkeen alkoi satamaan voimakkasti lunta ja pelin loppu oli varsin hankalaa molemmille.

- Pelistä jäi paljon hyvää informaatiota taas pelaajista. Kokeiltiin hieman pelipaikkoja ja järjestelmää. Tappio tottakai harmittaa aina, mutta muuten kyllä pelattiin hyvä peli. Paljon oli hyvää mutta jäi myös parannettava, rennon oloinen Suonperä analysoi.

Ykköscupin avaus kotikentällä TPS:ää vastaan

Ensi viikon lauantaina päästään avaamaan kotikausi, samalla pelataan myös ensimmäinen virallinen peli. Vieraaksi saadaan TPS, joten kyseessä on Varsinais-Suomen derby josta ei mielenkiintoa puutu.

Peli alkaa Salon urheilupuiston tekonurmella klo 14.00, liput 5€ / alle 16v ilmaiseksi. Kausikortit ovat voimassa ottelussa joten vielä ehdit hankkimaan korttisi.