top of page

Jakonen ja Pöysä vahvistamaan SalPan ylä- ja alakertaa

Salon Palloilijat vahvistuu kahdella tasonsa näyttäneellä ja eteenpäin urallaan pyrkivällä pelaajalla kun SalPan oma kasvatti Olli Jakonen on solminut sopimuksen kasvattajaseuraansa ja samalla viime viikot joukkueen mukana harjoitellut ja pelannut TPS:ssä viime kaudet viettänyt Severi Pöysä on allekirjoittanut sopimuksen.


Olli Jakonen jatkaa kasvattajaseurassaan ensi kaudella.

 

-          Mahtavat fiilikset palata Salpaan! Nyt päästään tekemään töitä jo talvesta asti toisin kuin viime vuonna, joka tietenkin helpottaa omaa valmistautumista kauteen. Joukkue vaikuttaa kaikin puolin hyvältä ja nälkäiseltä, uskon että edessä on upea kausi, Olli Jakonen sanoo.

-          Ykkösliiga tulee varmasti olemaan kova tasoinen sarja, siinä on mukana hyviä joukkueita ja ottelutapahtumista tulee varmasti hienoja, Jakonen jatkaa.

 

-          Minun silmissäni Olli on lahjakas pelaaja ja hallitsee monia hyökkäyspään positioita. Hän on ollut todella ahkera ja yhteistyökykyinen treeneissä, unohtamatta muutamia upeita maaleja jotka ovat vakuuttaneet taustat, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja kertoo.


-          Hän on ehdottomasti todistanut tasonsa tässä sarjassa. Vuoden loukkaantumisten ja pienten peliminuuttien jälkeen haluan valmentajankin tarjota hänelle ympäristön jossa hän voi pelata vahvuuksillaan sekä jossa häntä tuetaan niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Olen varma että kaudesta tulee hieno Ollille, Aluja avaa taustoja lisää.

 

 

Severi Pöysä vahvistamaan SalPan alakertaa. TPS:ssä viime kaudet pelannut 21-vuotias laitapuolustaja.

 

-          Kiinnostuksen SalPaan herätti viime kauden hyvät otteet Ykkösessä ja sen lisäksi uusi valmentaja Aluja josta kuulin paljon hyvää, Pöysä kertoo.


-          SalPassa on treeneissä ollut hyvä taso ja kaiken kaikkiaan ammattimainen meininki. Odotan että pystymme haastamaan kaikki joukkueet Ykkösliigassa ja voimme sitä kautta sijoittua hyvälle sijalle sarjassa. Henkilökohtaisesti tietysti tavoitteena on kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon, Pöysä lisää.

 

-          Severi on tyyliltään kypsä pelaaja nuoresta iästään huolimatta, hän on ollut poissa kotoa jo muutaman vuoden ja oppinut tämän sarjan vaatimukset, Aluja sanoo.


-          Arvostan suuresti hänen ponnistelujaan ja tekemistään tässä kuluneen preseasonin aikana jolloin hän on ollut meidän mukana. Hän tuo selkeästi monipuolisuutta sekä hyökkäykseen että puolustukseen, koska hän pystyy pelaamaan molemmilla puolilla puolustusta. Odotan hänen ottavan askeleen eteenpäin ja jatkavan suorituskyvyn parantamistaan, Aluja jatkaa.

 

Tervetuloa SalPaan Olli ja Severi!
Comments


bottom of page