top of page

Jaro jyräsi voittoon

SalPa pelasi eilen toisen pelin tällä kaudella Pietarsaaressa. Voiton vei kotijoukkue FF Jaro selkein 3-1 lukemin. Kotikatsomoissa Ruudun äärellä oli tuskin ehditty asettautumaan sohvalle kun Jaro siirtyi 1-0 johtoon SalPa-puolustuksen ja maalivahdin empiessä. Mikäli asettumaan sohvalle pääsi niin salama-alkua ei varmasti ehtinyt sulattamaan kun taululla oli yhtäkkiä 2-0. Peliä oli pelattu 9 minuuttia joten paljoa huonompaa alkua ei voisi kuvitella edes villeimmissä ajatuksissa.


Hienossa vireessä kauden kuudennen maalin myötä oleva Albijon Muzaci kavensi pelin 20 minuutilla. Tällöin oli se hetki jossa SalPa olisi voinut päästä mukaan peliin, mutta maali jäi yksittäiseksi valonpilkahdukseksi eikä kestänyt kuin muutama minuutti kun Jaro oli taas kahden maalin karkumatkalla.


- En tiedä jäikö jalat bussiin vai mitä tapahtui, vaikea alku oli kyllä. Treeniviikko on ollut hyvä ja onnistunut eikä latautumisessa ollut mitään erikoista, en tiedä mikä siinä oli että puolustettiin noin heikosti. Jos matsin alussa päästää pari kolme maalia niin kyllä se peli melkein taputeltu on siinä kohtaa. Jarolle tottakai pointsit että he pelasivat hyvin, mutta kyllä me oltiin tosi huonoja ainakin alkuun, maalintekijä Muzaci pohti pressitilaisuudessa.


Samoilla linjoilla oli koko 90 minuuttisen ahkeroinut Daniel Rökman Ruudun haastattelussa.


- Vaikea peli kyllä. Olisi pitänyt voittaa kaksinkamppailuita ja saada sitä kautta pidettyä palloa enemmän sekä luoda uhkaa. Tosi harmi että tuli takkiin, vähän helpot maalit päästettiin. Toiselle jaksolle tottakai haettiin hyökkäävämpää peliä, oltiinkin vähän parempia mutta maalipaikkoja olisi pitänyt pystyä luomaan enemmän, Rökman analysoi.


Tilastojen ja pelitapahtumien valossa Jaro oli edelleen niskan päällä vaikka toki SalPan peli oli astetta aktiivisempaa.


- Tällä kaudella ei olla ekaan varttiin päästetty yhtään maalia, nyt niitä meni kaksi. Me oltiin erittäin huonoja. Tottakai Jarolle kunnioitus että he tulivat peliin kovaa ja selkeästi halusivat voittaa tämän. Ei tässä kohtaa kautta kukaan keksi pyörää uudelleen, joten nämä syksyn pelit ovat enemmän kiinni mentaalipuolesta, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä sanoi pressitilaisuudessa.


´- Treeneissä ollut hyvä virkeä meininki. Se on tietysti paineeton tila ja porukka tekee siellä hyvin duunia yhdessä, mutta sitten kun mennään kentälle niin kaikki ei ainakaan tänään ollut valmiina. Ei meistä kukaan halua lasketella kautta tällä tavalla loppuun. Halutaan pitää sarjassa seitsemäs sija ja voittaa loput pelit. Meidän kaikkien pitää ymmärtää nyt millä tavalla me ne voitot ollaan otettu ja mikä on pelimme kulmakivi, Suonperä jatkaa.


Yksi hyvä puoli jatkosarjan tiiviissä ottelutahdissa on se, ettei tappiota tarvitse sulatella kauan ennen seuraavaa pelitapahtumaa. SalPan kausi jatkuukin kotikentällä KPV:tä vastaan jo keskiviikkona 27.9. klo 16.00. Voitto tästä pelistä varmistaisi paikan ensi kauden Ykkösliigaan - nyt siis ehdottomasti kannustamaan.


Ottelutilastot:


SalPa - KPV pelin liput:


Comments


bottom of page