top of page

Jasper Jalonen SalPaan

Jasper Jalonen siirtyy SJK:n organisaatiosta SalPa-paitaan tulevaksi kaudeksi. TPS:n kasvatti siirtyi HJK:n kautta Seinäjoelle, josta lahjakkuus palaa nyt Varsinais-Suomeen.


  • SalPassa ensimmäisenä kiinnostuksen herätti ehdottomasti sijainti sekä hyvä sarjataso. Koen SalPan juuri sopivaksi paikaksi kaikinpuolin tässä kohtaa uraani. ⁠Kentällä tuon taitoa sekä vaaraa hyökkäyspäähän, Jalonen kertoo.

  • Kopissa en kovaäänisin, mutten hiljaisinkaan. Tulen varmasti hyvin toimeen jätkien kanssa. SalPassa odotan lyöväni kunnolla läpi, maaleja ja syöttöjä odotan useampia muuten hyvien peliesitysten ohella, hän jatkaa.


Jalonen on potentiaalinen nuori pelaaja jolta voidaan odottaa lopullista läpilyöntiä miesten tasolle tulevan kauden aikana.


  • Jasper on nuori lahjakkuus, jolle hieman haastavien aikojen jälkeen toivomme että voimme auttaa häntä löytämään itsensä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelaajana hän on erittäin nopea ja hänellä on taito löytää oikea aika ratkaisevaan syöttöön tai maalintekoon. Odotan että hän ottaa kauden aikana selkeän askeleen eteenpäin, jotta hänen laadukkaita ominaisuuksiaan ja kunnianhimoaan päästään hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla hänen itsensä sekä joukkueen eduksi, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja kertoo ajatuksiaan sopimuksesta.


Tervetuloa Saloon Jasper!

Comments


bottom of page