top of page

Hyökkääjäkiinnitys: Jesse Huhtalan ura jatkuu Salossa

Viime kaudella Ykköstä PEPO Lappeenrannan liloissa paidoissa pelannut Jesse Huhtala on solminut kauden 2023 mittaisen sopimuksen SalPan kanssa. Pirkkalan Jalkapalloklubin kasvatti ja Ilveksen juniorimyllyn läpikäynyt hyökkääjä on tunnettu kovista maalimääristään niin junioreissa kuin Kakkosen B- ja A-lohkoissa, joissa syntynyt 42 pelissä 29 maalia. FC Hakassa Veikkausliigaympyröitä haistellut ja sieltä Lappeenrantaan siirtynyt Huhtala on tyytyväinen sopimuksesta ja odottaa innolla tulevaa kautta.


- Jesse oli seurannassamme jo viime kaudella, mutta silloin hän meni Ykköstä pelaavaan PEPOON. Jesse kävi testissämme joulukuussa ja vakuutti sekä pelaajana, että ihmisenä. Hän on todella työteliäs ja loistava joukkuepelaaja, jolle voittaminen on kaikki kaikessa. Hän myös halusi tulla nimenomaan meille ja kuten olen aiemminkin sanonut, se on meille tärkeä asia. Jesse on erittäin aloitteellinen ja juoksuvoimainen pelaaja, ja hänellä on kova halu tehdä maaleja. Kakkosessa tehoja on tullut paljon, samoin junioreissa. Nyt on aika tehdä läpilyönti tällä tasolla. Jesse on hyvä viimeistelijä ja lisäksi erittäin hyvä prässäään ja luomaan painetta vastustajan puolustukselle. Tämä tuo varmasti meille paljon positiivisia hetkiä ja hyviä tuloksia. Olen erittäin tyytyväinen kun saimme tämän sopimuksen tehtyä, kertoi SalPan päävalmentaja Tero Suonperä sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.


Jesse Huhtala, miksi juuri SalPa? "Yksi iso tekijä oli valmentaja Tero Suonperä joka sai minut houkuteltua tänne. Ollaan itse asiassa soiteltu molemmin puolin jo aikaisempinakin vuosina, mutta nyt intressit kohtasivat täydellisesti. Koen että pystyn Teron alaisuudessa ottamaan seuraavan stepin urallani ja samalla voin auttaa joukkuetta menestymään.


Kävin joulukuussa treenaamassa Salossa ja kaikki vaikutti tosi hyvältä sekä joukkueessa että organisaatiossa. Oli kyllä helppo tehdä se lopullinen päätös sopimuksesta sen jälkeen."


Minkälaisen pelaajan SalPa saa sinusta ja mitkä ovat vahvuutesi?

"Jos helppoa ja nopeaa vastausta halutaan niin maalintekijän! Yleisesti ottaen tuon kollektiivista osallistumista sekä hyökkäys- että puolustuksen suuntaan, koen että olen monipuolinen pelaaja mutta tottakai maaleja olen tulossa tekemään.


Vahvuuksina voin sanoa nimenomaan maalinteko sekä joukkuepelaaminen. Aina pelataan joukkueelle ja logolle rinnassa. Siitä lähdetään liikkeelle, että kun joukkue voittaa niin omaan peliin voi olla tyytyväinen. Sen päälle sitten ne henkilökohtaiset onnistumiset."


Millaista kautta odotat sekä henkilökohtaisesti että joukkueelta? "Itselleni odotan tosiaan sitä läpimurtoa tällä tasolla. Haen suurta maalimäärää ja samalla kehitystä omaan kollektiiviseen pelaamiseen. Tavoitteena olla vuoden päästä parempi pelaaja kuin nyt.


Joukkueelta odotan kyllä vahvaa kautta. Sen verran mitä treeneissä ehdin näkemään sekä keskustelemaan Teron kanssa niin meillä on kova nippu kasassa ja kovenee vain. Nyt treenataan pari kuukautta joukkuepeliä ja uskon että meillä on mahdollisuudet voittaa mikä peli tahansa."


Tervetuloa Saloon Jesse!


KAUSI 2023 VIRALLISESTI KÄYNNISSÄ


Joulun ja vuodenvaihteen ajan kolmen viikon omatoimijakso on päättynyt. Joukkueharjoitukset alkoivat maanantaina 9.1. ja ensimmäinen harjoituspeli pelataan jo 14.1.2023 Pirkkahallissa Ilveksen Veikkausliigajoukkuetta vastaan. Tammikuussa pelataan harjoituspeli myös FC Interiä vastaan vieraissa.


Ensimmäisestä kotipelistä ei puutu mielenkiintoa. Kausi avataan Salossa Ykköscupin merkeissä 4.2.2023 klo 14.00, silloin Salon urheilupuistoon saadaan vieraita Turusta, kun TPS tulee taistelemaan pisteistä.


SalPan Ykköscupin lohko sekä otteluaikataulu:

Lohko B

EIF

KäPa

SalPa

TPS


4.2. SalPa – TPS (Salon Urheilupuiston TN 14:00)

4.2. EIF – KäPa (Tammisaaren Keskuskenttä 15:00*)

11.2. TPS – KäPa (LähiTapiola Areena 14:00)

11.2. EIF – SalPa (Tammisaaren Keskuskenttä 15:00*)

18.2. TPS – EIF (LähiTapiola Areena 14:00)

19.2. KäPa – SalPa (Talin Halli 14:30)
Comments


bottom of page