top of page

Joutsenlauma modernisoi peliasut kaudelle 2022Salon Palloilijoiden edustusjoukkue saa kaudelle 2022 uuden ilmeen, kun sekä koti- että vieraspeliasut uudistetaan. Edustusjoukkueen taustayhtiö Swan Business & Sports Oy:n toimitusjohtaja Tero Karinti avaa uudistuksen taustoja:


"Edustustoiminnan yhtiöittäminen on tuonut mukanaan paljon uusia tuulia ja tämän myötä halusimme lähteä uudistamaan myös peliasut vastaamaan uutta aikakautta. Samalla halusimme saada mahdollisuuden kumartaa ja kunnioittaa myös SalPan kaukaiseen historiaan. Niinpä vanhaa hääteemaa lainatakseni luvassa onkin jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä ja jotain lainattua", Karinti naurahtaa.


SalPan vanha peliasu jää kuluneen kauden jälkeen historiaan.

 


Mitä peliasujen uudistamisella sitten tavoitellaan?


"Peliasu on koko Joutsenlauman ja sen yhteistyökumppaneiden ilmentymä. Joukkueen yleisilme, pelilliset ilonhetket ja tunteet puetaan niin sanotusti peliasun muotoon, ja se jää mieleen ihmisten verkkokalvoille. Jos haluamme olla Suomen modernein ja innovatiivisin Kakkosen seura niin silloin meidän pitää olla sitä myös ulkoasumme osalta. Peliasun pitää tarjota myös kumppaneille mahdollisuus jäädä aidosti ihmisten mieliin", Karinti avaa.


Uudistus kattaa sekä kotipeliasun, vieraspeliasun, että myös myöhemmin yllätyksenä julkaistavan "kolmospelipaidan".


"Kotiasu on ollut jo aikaisemminkin oikein hyvä, mutta haluamme silti ottaa senkin kanssa askeleen pidemmälle ja puhuttelevampaan suuntaan. Vieraspeliasumme ovat olleet hyvin pelkistettyjä, vaikkakin väriltään SalPan vanhaan historiaan (punainen pääväri) nojaavia. Haluamme olla Joutsenlaumana edustava ja mieleenpainuva myös vieraskentillä ja tästä syystä uudistamme siis myös vieraspeliasun kokonaan. Samalla käynnissä on kausikorttikampanja, jossa kaikkien 9.1.2022 mennessä kausikortin hankkineiden nimet painatetaan vieraspeliasuun mukaan. Näin ollen paidoista tulee todella yksilölliset ja kannattajat pääsevät olemaan se todellinen 12. pelaaja myös vieraskentillä", Joutsenlauman puuhamies Karinti hehkuttaa.


"Olemme tekemässä myös niin sanottua kolmospelipaitaa, mutta siihen liittyy kokonaan uudenlainen yhteiskuntavastuukampanja, josta uutisoimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa myöhemmin. Voin luvata, että siinäkin on kannattajilla oma mahdollisuutensa olla mukana tekemässä hyvää paikalliselle yhteisölle!", Karinti jatkaa.


Uudet kannattajapaidat tulevat myyntiin keväällä 2022, seuraa tarkempaa aikataulua täällä kotisivuillamme sekä Joutsenlauman somekanavissa!Commentaires


bottom of page