top of page

Joutsenlauman juhannusetkot Jazzia jallittaen

Kesäinen lämpö on laskeutunut parahiksi Suomen Saloon ja vielä ennen juhannusta päästäänkin nauttimaan kovasta Joutsenlauman kotipelistä. Keskiviikkona 22.6. klo 19.00 alkavaan Salon kaupungin isännöimään peliin vieraaksi astelee FC Jazz Porista.


Erityisen ja mielenkiintoisen mausteen tähän jalkapalloiltaan tekee se, että Joutsenlauman nykyinen päävalmentaja Tero Suonperä tuli Saloon Jazzin organisaatiosta.


- Paljon tuttuja, ystäviä ja hyviä ihmisiä sekä muistoja sain Jazzista. Heitä sekä koko organisaatiota kohtaan minulla on valtavan suuri kunnioitus. Sain neljä vuotta olla mukana, viime vuonna minut valittiin Jazzin vuoden valmentajaksi, Suonperä toteaa.


- Vaikka kunnioitus heitä kohtaan on suuri, niin nyt pelataan vain ja ainoastaan voitosta heitä vastaan, Suonperä jatkaa.


FC Jazz on sarjassa heti SalPan takana vain yhden pisteen päässä. Porilaisryhmä ei ole juuri voitoilla mässäillyt, mutta toisaalta tilastoja rumentaa vain yksi tappio. Onkin siis selvää ettei pisteitä keskiviikkona jaeta ilmaiseksi tai helpolla.


- Viime viikko oli meiltä todella hyvä. Päästiin nyt ensimmäisen kerran oikeastaan siihen tilaan että nähdään joukkueena sekä yksilöinä mitä voittaminen vaatii. Etenkin mentaalipuolella. Lähdetään siis luottavaisina hakemaan pisteitä kotikentältä, Suonperä kertoo.


Käytännössä voitto nostaisi Joutsenlauman neljän parhaan joukkoon ja asema yleisesti ottaen paranisi huomattavasti. Joukkueessa on viime viikon jäljiltä sekä etenkin sunnuntain vierasvoiton jälkeen erinomainen henki. Terveystilanne on myös hyvä, joten odotettavissa on todellakin laadukasta jalkapalloa.


Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Salon urheilupuiston tekonurmella. Keskuskentän nurmi on puhuttanut paljon ja sen kunto on ollut heikko. Kentälle on istutettu uutta nurmea ja tarkoitus on antaa nurmipeitteen kasvaa rauhassa. Seuraava kotipeli MuSaa vastaan 9.7.2022 pelataan nurmella. Yleisöpalveluihin sekä -tiloihin tehdään muutoksia jotta saadaan luotua paras mahdollinen tapahtuma.


Osta liput ennakkoon Ticketmasterilta:


Kakkonen lohko B, tilastot:
コメント


bottom of page