top of page

Julius Järvinen SalPan haaviin

Viime kaudella Ykkösessä HIFK:ta edustanut 24-vuotias keskikenttäpelaaja Julius Järvinen on solminut SalPan kanssa sopimuksen tulevasta kaudesta. Järvinen siirtyi HIFK:hon KPV:stä, joten edessä on hänen kolmas kausi Suomen toiseksi ylimmällä sarjatasolla. Ilveksen juniorimyllyn läpi käynyt Järvinen on takuuhankinta joka on todistanut tasonsa ja jolta voidaan odottaa paljon tulevalla kaudella.


  • Julius on taitava pallon kanssa, mutta tekee myös pallottomana tärkeää ja tehokasta työtä. Hän voi pelata useilla pelipaikoilla keskikentällä ja nostaa näin ollen laatua sekä kilpailua joukkueessa. Kaiken lisäksi hän on aivan uskomaton tiimipelaaja joka tuo valtavasti yrittämistä ja asennetta koko joukkueelle. Tervetuloa SalPaan, iloitsee SalPan päävalmentaja Jordi Aluja.


Järvinen tutustui joukkueeseen sekä Salon olosuhteisiin ennen sopimusta, vaikka vaihtoehtoja ja kilpailua miehestä olikin niin hän valitsi Salon ja SalPan.


  • Tutkin omia vaihtoehtoja tarkkaan ja tulin siihen tulokseen, että Salpassa on sellainen projekti missä haluan olla mukana. Olen kuullut paljon hyvää seurasta ja siitä, miten täällä hoidetaan hommat ja kuinka pelaajia käsitellään. Myös Jordin tulo lisäsi kiinnostusta, koska pidän siitä kuinka hän pelin näkee, Järvinen kertoo prosessista ja päätöksestä.

  • Sanoisin olevani aika monipuolinen keskikenttäpelaaja. Pystyn pelaamaan monessa eri roolissa keskiakselilla, mutta 6 ja 8 paikkaa tullut toki eniten pelattua. Dynaamisuus ja peruspelaamisen taso ovat vahvuuksiani. Tykkään tehdä molempiin suuntiin hommia! Olen todella iloinen sopimuksesta ja odotan innolla liittymistä joukkueen mukaan. Näen, että on semmoinen porukka kasaantumassa, jolla pelataan korkeista sijoista. Omalta kohdalta toivon ehjää kautta täynnä työntekoa, joka sisältäisi muutaman tehomerkinnänkin, hän jatkaa iloisena.


Tervetuloa Saloon Julius!
Comments


bottom of page