top of page

Junioripelaajien kehitys SalPan harjoituskauden valopilkkuja

Edustusjoukkueen viimeinen harjoitusottelu ennen Miesten Kakkosen kauden alkua pelataan 14.4.2022 klo 16.15 alkaen Urheilupuistossa. Vastaan asettuu tuolloin Atlantis FC.


Edustusjoukkueen harjoituskauden treeniringissä on ollut mukana myös iso liuta juniori-ikäisiä pelaajia, kuten esimerkiksi Miika Koski, Otto Rautiainen ja Topi Sistonen. Nämä ja moni muu lupaava junioripelaaja muodostavat kehityksen jatkuessa suotuisasti SalPan edustusjoukkueen tulevaisuuden rungon.


Yksi harjoituskauden monista valopilkuista on ollut 16-vuotta täyttänyt Topi Sistonen. Puolustajalupaus on esiintynyt edustusjoukkueen harjoituksissa edukseen ja on kellottanut myös harjoitusotteluissa mukavasti minuutteja. Otimme Topin puhelimen päähän ja kysyimme miltä tuntuu olla junioripelaajana mukana edustusjoukkueen ringissä, ja mitä odotuksia hänellä on kauden osalta?

"On kyllä erittäin hyvät fiilikset, on ollut kivaa päästä treenaamaan tässä jengissä. Joukkueessa on tosi hyvä meininki kaikkien pelaajien välillä, ja valmentajien ja pelaajien välinen kommunikaatio toimii hienosti. Tekeminen on ammattimaista, mutta silti on hauskaa!"


Junioripelaajilla on luonnollisesti pääpaino omissa peleissään, mutta kunnianhimoinen toppari ei ujostele myöskään edustuksen tavoitteiden suhteen.


"Haluan päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä", Sistonen jatkaa.

Edustusjoukkueen päävalmentaja Tero Suonperä on myös erittäin tyytyväinen Sistosen ja muiden junioreiden kehittymiseen.


"Omaa mieltäni on erityisesti lämmittänyt nuorten pelaajien antama palaute siitä, että he nauttivat vaativasta valmennuksesta, mutta silti kokevat treeneissä olevan hauskaa. Minulla on iso luotto siihen, että yhdistelmä edustuksen mukana oloa niin treeneissä kuin jopa peliryhmässä ja isot peliminuutit omissa peleissä vievät poikia taas rutkasti eteenpäin tulevalla kaudella. Muiden nuorten lupaustemme tavoin Topi on oiva esimerkki myös kaikille SalPan vieläkin nuoremmille junioreille. Hän tulee joka kerta hyvällä asenteella treeneihin, antaa kaikkensa ja haluaa aina oppia uutta. Hän on saanut mukavasti vastuuta treenipeleissä ja on pärjännyt loistavasti. Hänellä on varmasti edessään loistava tulevaisuus niin jalkapalloilijana kuin ihmisenä", Suonperä myhäilee tyytyväisenä.


Tervetuloa seuraamaan kauden aikana niin junioreiden kuin edustuksenkin pelejä, ja katsomaan miten seuran nuoret lupaukset raivaavat tietään kohti futisunelmiaan.


Kurkkaa edustuksen kausiohjelma täältä ja nappaa samalla sivuiltamme kausikortti tilaukseen, jos sellaista ei vielä löydy. Nähdään kentillä!

Comments


bottom of page