top of page

Karkumatkaa kasvattamaan Poriin

Runkosarjan viimeinen kierros vie Poriin, jossa kohtaavat lähes sarjan ääripäät. Kotijoukkue MuSa on käytännössä varma putoaja kun vierasjoukkue SalPa porskuttaa kymmenen ottelun voittoputkessa kohti Ykkösen karsintasarjaa.


MuSa voi teoriassa vielä haaveilla sarjassa säilymisestä, mutta se vaatisi runsasmaalisen voiton SalPasta ja samaan aikaan EPS:n runsasmaalisen tappion TamU:a vastaan. Myös VJS:n tulisi hävitä tai korkeintaan pelata tasapeli Ilves-Kissoja vastaan. Eli aika ohuella pohjalla MuSan unelma elää, mutta urheilussa kaikki on mahdollista. Erikoisen lisämausteen huomiseen tuo se, että juuri MuSa on tuottanut SalPan edellisen tappion heinäkuun alkupuolella Salossa 4-1 lukemin


- Jokaista peliä lähdetään aina voittamaan, tämä pätee myös huomenna. Aina mennään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla eteenpäin, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä vastaa somessa ja keskustelupalstoilla käyneeseen keskusteluun siitä lähteekö SalPa huomiseen peliin lepuuttamaan pelaajia ennen karsintasarjaa.


Eikä toden totta lepuuttamiselle ole paikka tai aika huomenna. Voitolla olisi mahdollisuus kasvattaa ero kahdeksaan pisteeseen FC Honka / Akatemiaa vastaan. Kahdeksan pisteen ero olisi jo melko ratkaiseva, vaikkei tietenkään vielä mitään olisi kirkossa kuulutettu. Häviöllä puolestaan ero pysyisi viidessä, jolloin karsintasarjassa olisi hurjat panokset ottaen Hongan syksyisen erinomaisen formin sekä tulevan keskinäisenkin pelin huomioon.


- On odotettavissa että MuSa tulee peliin kovaa ja täysin paineettomassa tilassa. Ei voida lähteä aliarvioimaan vastustajaa. Ensimmäisen maalin tärkeys saattaa korostua huomenna, suuntaan tai toiseen, Suonperä pohtii.


Huomisen ottelun voi katsoa Salon Seudun Sanomien striimistä klo 13.55 alkaen.


Seuraava kotipeli pelataan 8.10.2022 klo 15.00 Ilves-Kissoja vastaan. Ottelun alkamisaikaa on muutettu tunnilla alkuperäisestä. Huomenna varmistuu runkosarjan lopulliset sijoitukset. Näistä seurattavana erityisesti se, että kuka tarraa neljäntenä Ykkösen karsintasarjan paikkaan kiinni. Ehdokkaita sarjan nelossijaan on peräti neljä: FC Jazz, HJS, HJK Klubi04 ja Tampere United.


MuSa - SalPa

klo 14.00

La 1.10. Pori
Comentarios


bottom of page