top of page

Keskiviikon opeilla Kauniaisiin

Joutsenlauman tiukka ottelutahti jatkuu huomenna kun bussi kaartaa Kauniaisiin. Vieraspeli sarjassa kaksi pistettä SalPaa perässä olevaa GrIFK:ta on viikon toinen peli. Keskiviikon Cup peli Ykkösen PK-35 vastaan antoi hyvät eväät vierasmatkalle.


- Pelattiin keskiviikkona hyvä ja ehjä 90 minuuttinen, sitä samanlaista lähdetään tekemään huomenna. Meillä on erittäin hyvä viikko takana sekä harjoittelun että joukkueen hengen osalta, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä kertoo.


Suomen Cup, ja viimeistään PK-35 peli, näytti mihin SalPa pystyy ja mikä on mahdollista. Jos tasaisuuden perään on kuulutettu, joukkue todellakin vastasi huutoon mitä parhaimmalla tavalla.


- Tottakai kunnioitetaan vastustajaa, mutta keskitytään täysin omiin vahvuuksiin ja omaan tekemiseen. Sen kautta tulee se hyvä ja positiivinen tulos, olen siitä ihan varma, Suonperä jatkaa.


Kauden alkuun on mahtunut erinäisiä vastoinkäymisiä ja loukkaantumisia sekä sairastumisia. Kaikkea tätä on ollut jopa poikkeuksellisen paljon. Toisaalta kuten monesti on nähty niin kausi on pitkä ja vastoinkäymisten kääntäminen voimavaraksi on pitkässä juoksussa vahvuus.


GrIFK ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan kotona tällä kaudella, SalPa puolestaan metsästää ensimmäistä vierasvoittoaan. Tästä jopa hieman poikkeuksellisesta lähtökohdasta päästään myös yllä mainittuun sarjan tasaisuuteen: peräti yhdeksän joukkuetta on viiden pisteen sisällä. Voitolla Joutsenlaumalla on mahdollisuus nousta neljän joukkoon.


SalPan terveystilanne on tällä hetkellä hyvä, ainostaan Jami Siirtola ei ole käytettävissä huomenna. Tämäkin antaa harvinaisen hyvät lähtökohdat huomiseen otteluun tiiviin pelitahdin keskellä.


- Sanoin jo ennen kauden alkua että tämä sarja on äärimmäisen tasainen ja laadukas, eikä näitä sanoja tarvitse ottaa takaisin, Suonperä pohtii.


Huomenna kannustetaan pisteet Saloon, jossa pelit jatkuvat jo 22.6.2022 FC Jazzia vastaan.
Peli huomenna klo 17.00

Kauniaisten keskuskenttäComments


bottom of page