top of page

Klubin kaatanut Musa SalPan testiin

Tulevan lauantain salolainen urheiluherkku nähdään Salon urheilupuiston toipuneella nurmella. Growhow Agencyn isännöimään otteluun vieraaksi SalPa saa viime kaudella Ykkösessä pelanneen MuSan Porista.


SalPa ja MuSa kohtasivat Suomen Cupin merkeissä Porissa toukokuun alussa. Tasainen peli oli tilanteessa 0-0 90 minuutin jälkeen ja päättyikin vasta rangaistuspotkujen jälkeen 5-4 salolaisille. Vaikka vettä tuon jälkeen on virrannut Uskelanjoessa paljon ja molempien joukkueiden pelissä on tapahtunut muutoksia niin odotettavissa lienee tiukka vähämaalinen ottelu. MuSan kauden alku on ollut haastava, mutta palaset Porissa voittamiseen sekä menestykseen ovat olemassa. Tästä esimerkkinä vaikkapa viime kierroksen tyylipuhdas 3-1 voitto lohkon suosikista Klubi04:stä.


- MuSa on todella hyvä joukkue, heillä on hyvin pitkälti sama runko mitä viime kaudella Ykkösessä jossa he pelasivat hyvin ja voittivat pelejä. Viime kauden ykkönen oli äärimmäisen tasainen ja oli oikeastaan vääryys että yksikään joukkue sieltä edes putosi, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä miettii.


MuSa nousikin Klubi-voitolla sarjan keskikastiin, ja tasaisessa sarjassa vielä käytännössä kaikki on mahdollista. Kotijoukkue SalPa sen sijaan lähtee parin vieraspelin jälkeen kotiyleisön eteen rasitteena harmillinen tappio HJS:ää vastaan viime lauantaina.


- Vaikka viime peli hävittiin niin tässä on ihan selkeä ero joukkueessa tappion jälkeen. Alkukauden tappioiden jälkeen oli fiilis erilainen. Vaikka tottakai tappio kaikkia harmittikin, niin se on käsitelty ihan eri tavalla ja joukkueessa jokainen tietää että voidaan voittaa tässä sarjassa ketä tahansa. Pitkässä juoksussa tappioitakin vain tulee, se on väistämätöntä ja ne on osattava käsitellä, Suonperä paljastaa.


- Me lähdetään aina voittamaan peliä, ja etenkin kotiyleisön edessä halutaan tarjota parastamme. Haetaan palkintoa meille sekä yleisölle tottakai. Sarjan tasaisuudesta taas kertoo hyvin se, että putoamisviivan alla oleva joukkue voittaa lohkon suosikin. Takki auki ei voi lähteä yhteenkään peliin ja MuSan laatu on tiedossa. Nyt vain toteutetaan viime kertaa laadukkaammin omaa tekemistä niin se tulos tulee sieltä, Suonperä jatkaa.


SalPa taistelee tosissaan lohkon kärkisijoista ja noususta Ykköseen - tule mukaan kannustamaan ja nauttimaan tapahtumasta!


SalPa - Musa

Salon urheilupuisto, keskuskenttä

9.7.2022 klo 17.00


Liput 8€ / 5€

Portilta tai ennakkoon Ticketmasterilta:


Sarjataulukko- ja tilastot:
Comments


bottom of page