top of page

Kokemusta Joutsenlauman keskikentälle

Joutsenlauman palapeli alkaa olla treeni- ja pelikautta silmällä pitäen lähes täydellisen valmis, kun Tobias Laaksonen astui joulun kynnyksellä sopimuspelaajien joukkoon.


Monipuolinen ja kokenut Laaksonen tuo lisää leveyttä ja kilpailua ennestäänkin kovaan keskikenttään ja tulee joukkueeseen kauden 2022 kattavalla sopimuksella. Kolme kautta Kakkosta FC Jazzissa ja viimeiset kaksi kautta Ykköstä MuSassa pelannut Laaksonen tulee intoa puhkuen mukaan SalPan uudistuneeseen joukkueeseen:


"Erittäin innostunein odotuksin liityn SalPaan! SalPan ympärillä on viimeaikoina ollut hyvä pöhinä ja tekemisen meininki. Joukkueessa rakennetaan uutta tulemista korkein tavoittein ja tämä projekti kuulosti houkuttelevalta. Halusin tavoitteelliseen ja kilpailukykyiseen ympäristöön ja sitä täällä varmasti tarjotaan!"


Mitä koet tuovasi mukaan Joutsenlauman pelilliseen kokonaisuuteen?


"Vahvuuteni on pallollisessa osaamisessa; olen pallovarma ja omaan hyvän vasemman jalan. Toivottavasti pystyn ruokkimaan hyökkäyspään pelaajia maalintekopaikoilla sekä sitten omassa päässä avustamaan puolustusta pitämään nollan. Tavoitteet sekä minulla että joukkueella on selvät, päästä korkeammalle tasolle pelaamaan".

Päävalmentaja Tero Suonperä on luonnollisesti erittäin mielissään tuoreimmasta pelaajahankinnasta.


"Tobias Laaksonen on erittäin hyvä ja tärkeä sopimus meille. Tämän myötä keskikentällä on paljon osaamista ja myös kilpailua ja sopimuksen myötä keskikenttä on valmis. Tobias on jo kokenut pelaaja vaikka ikää on vasta 23 vuotta. Hän on erittäin taitava vasenjalkainen pelaaja, jolla on erittäin hyvä pelikäsitys. Hän on myös ihmisenä erittäin fiksu ja tavoitteellinen, ja on loistava henkiseen lisä hyvään joukkueeseemme. Lisäksi tiedän että hänessä on vielä paljon käyttämätöntä potentiaalia ja oikein vahvuuksillaan roolitettuna parhaat pelit ovat vielä edessä. Erittäin positiivinen sopimus seuran ja joukkueen kannalta!"


Tervetuloa Joutsenlaumaan Tobias!

Comments


bottom of page