top of page

Koki Miyamoto SalPaan

Japanin pääkaupungissa Tokiossa jalkapallo-oppinsa saanut, viime kaudella Australiassakin pelannut, 23-vuotias Koki Miyamoto ja SalPa ovat solmineet sopimuksen tulevasta kaudesta. Hyökkäävä keskikenttä- ja laitapelaaja vakuutti testijaksolla joukkueen valmennuksen sekä taustat.


  • Hän on tehnyt kaiken mitä testipelaajalta voi vaatia moitteettomasti ja erinomaisella asenteella. Hänellä on hurjasti nälkää ja kunnianhimoa sekä osaamista. Kokilla on erittäin kova halu tehdä töitä ja kilpailla, se on juuri sitä mitä joukkueelta haluamme, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja kertoo tyytyväisenä.

  • Tämän lisäksi on ilo nähdä miten hän toimii pukuhuoneessa sekä yleisestikin joukkuetovereiden kanssa. Äärimmäisen kohtelias ja fiksu nuori mies, Aluja jatkaa.


Miyamoto tuli alunperin vuoden alussa tryoutille SalPaan ja on osoittanut kykynsä sekä potentiaalinsa harjoituksissa, arjessa sekä harjoituspeleissä. Samalla hän viihtyy Salossa sekä on löytänyt luonnollisesti paikkansa joukkueen arjessa.


  • Olen aloittanut jalkapallon jo 5-vuotiaana kotona Tokiossa. Siitä lähtien on ollut aina haaveena päästä pelaamaan Eurooppaan. Tämä oli ensimmäinen kerta kun pelipaikkaa tältä mantereelta etsittiin tosissaan ja olen erittäin onnellinen että se löytyi juuri Salosta, sillä täällä on sopivan rauhallista ja paljon luontoa, Miyamoto avaa taustaansa.


  • Uskon että meillä on hyvä, taitava ja sitoutunut joukkue. Tykkään pitää ja kuljettaa palloa, mutta vahvuuksiani on myös jouksuvoima ja periksiantamaton taisteluasenne joukkueen eteen, Miyamoto paaluttaa.


Tervetuloa Saloon Koki!
Comments


bottom of page