top of page

Kuuden pisteen viikko tavoitteena

Ykkösliigassa voittotilin keskiviikkona Järvenpäässä komealla ja aktiivisella esityksellä avannut SalPa lähtee hakemaan sunnuntaina kotikentällä viikon toista voittoa, jonka myötä joukkueella olisi upea kuuden pisteen viikko takataskussa.


Kolmen kierroksen jälkeen sarjaan on jo syntynyt pieniä eroja, vaikka pääjoukko jatkaakin edelleen muutaman pisteen sisällä toisistaan. Sunnuntain vastustaja MP on livahtanut sarjajumboksi yhdellä pisteellä, samaan aikaan FF Jaro porskuttaa kärjessä tappioitta yhdeksän pisteen turvin. MP:n jälkeen SalPan matka käykin viikon päästä Pietarsaareen.Varsinkaan tässä kohtaa sarjataulukkoa ei tule tuijottaa kovin pitkään, sillä pelillisesti vaikkapa MP on ollut pirteä ja samaan aikaan kohdannut mm nousutaisteluun povatut KTP:n ja TPS:n.


SalPan peli Järvenpäässä oli hyvää jatkumoa KäPa-pelin toisen jakson aktiiviselle suoritukselle. Pallonhallintaan ja prässiin on alkanut löytyä se sävel jota preseasonilla ajoittain nähtiin. Ottelun alku oli myös erittäin hyvä eikä JäPS voinut alussa kuin ottaa vastaan.


  • Valehtelisin tietysti jos sanoisin ettei voitto keskiviikkona tietyllä tapaa auttanut meitä henkisesti. Samalla on pakko muistaa että se on vain yksi voitto ja kolme pistettä pitkässä sarjassa jossa noita pitää kerätä vielä paljon. Se ei saas siis vaikuttaa mitenkään meidän rutiineihin. Kaikilla pitää riittää motivaatiota ja nälkää tehdä töitä, enkä sitä epäile kyllä yhtään, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja kertoo samalla MP:n peliin valmistautuen.


  • Pelejä on nyt aika kovassa tahdissa mutta meillä on onneksi sikäli hyvä tilanne pelaajien kunnon suhteen. Joka peliin pyritään aina valitsemaan siihen pelisuunnitelmaan parhaiten sopivat pelaajat, tässä kohtaa muutoin kuormitusta tai vastaavia ei tarvitse miettiä, hän jatkaa.


Aluja nostaa esille myös MP:n vahvuudet ja muistuttaa kaikkia Ykkösliigan tasaisuudesta ja realiteeteistä.


  • MP on erittäin hyvä joukkue, haluan että tämä on kaikille selvää eikä olla missään muussa kuvitelmassa. He ovat lisäksi pelanneet sarjapeleissä hieman eri rotaatioilla ja tavoilla, joten heitä vastaan on myös tietyllä tapaa vähän haastava valmistautua. He ovat pelanneet vieraissa TPS:ää ja KTP:tä vastaan, saaneet siellä kuitenkin aikaan mielestäni ihan ok määrän maalipaikkoja. Joten todella kiinnostava ja haastava peli tulossa. Meidän pitää olla valmiina niin yksilöinä kuin joukkueena ja jokaisen pitää tietää mitä kentällä tehdään. Paketti on oltava koko pelin ajan kasassa, Aluja painottaa.


Kylmän kevään ja runsaan lumentulon takia MP-ottelu pelataan vielä Salon urheilupuiston tekonurmella. Tältä osin on siis huomioitava, että esimerkiksi anniskelukatsomoa ei valitettavasti ole käytössä. Toisaalta sääennusteen mukaan peli päästäisiin pelaamaan yli 10-asteen lämmössä ja jopa auringon tirkistellessä pilvien lomasta - eli kaikki ainekset upeaan tapahtumaan on olemassa.


Ostamalla digilipun ennakkoon meidän omasta lippukaupasta pääset sujuvasti lippujonon ohi: https://www.joutsenlauma.fi/event-details-registration/salpa-mp-2


SalPa - MP

Su 28.4. klo 16.00

Salon urheilupuisto, tekonurmi


Muista myös:


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page