top of page

Lajirajat ylittävä kannanotto - edustuksen taustayhtiö jääkiekon Mestis-seurojen tukena

Swan Business & Sports Oy:n hallitus yhtyy Mestiksen ja Mestis-joukkueiden vaatimukseen riittävistä ja nopeista toimista Mestis-joukkueiden toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi (https://mestis.fi/fi/uutiset/2021/12/31/mestis-ja-mestis-seurat-vaativat-nopeita-ja-riittavia-tukipaatoksia-seuratoiminnalle-hata-on-monella-paikkakunnalla-todellinen).


Palloilulajien pääsarjatasojen ulkopuolisella urheilutoiminnalla on keskeinen rooli yhteiskunnan terveyden, hyvinvoinnin, yhteenkuuluvuuden ja unelmien mahdollistajana.

Haluamme omalla kannanotollamme tuoda näkyväksi kaikkien niiden harrastajien, vapaaehtoisten, junioreiden ja seuratyöntekijöiden roolin harraste- ja puoliammattilaissarjoissa, joissa kymmenet- ja sadat tuhannet suomalaiset osallistuvat syrjimättömän ja hyvinvoivan yhteiskunnan rakentamiseen.

Mielestämme joukkueurheilun toiminnan jatkuvuudesta huolehtiminen on vastuullisinta mitä yhtenäisen Suomen rakentamiseksi voi tehdä. Tämä koskettaa meitä kaikkia yli lajirajojen, ja meidän on yhdessä pyrittävä takaamaan koko urheilukentän elinvoimaisuus.


Swan Business & Sports Oy hallitus, 2.1.2022

Commentaires


bottom of page