top of page

Lomilta suoraan Ilveksen kimppuun

Joutsenlauma piti lyhyen ansaitun loman edellisen kotipelin jälkeen. Samalla tämä oli käytännössä ainoa mahdollisuus pitää tämä pieni tauko yhteisestä tekemisestä. Kevätkauden otteluohjelma oli todella tiukka, sillä Kakkosen lisäksi menestys Suomen Cupissa toi pelejä lisää. Kaiken kukkuraksi kaikki Cup pelit on jouduttu pelaamaan vieraissa. Arpaonnen suosiossa ei siis Salossa olla oltu.


Eläinklinikka EHYT tarjoaman kotiottelun, joka pelataan lauantaina 11.6.2022 klo 17.00, vastustaja onkin sopivan eläimellinen: Ilves/2. Samalla peli on ensimmäinen joka päästään pelaamaan keskuskentän luonnonnurmella. Tämä takaa vihdoin myös yleisölle paremmat olosuhteet sekä palvelut käsittäen esimerkiksi kaksi katsomoin varustettua anniskelualuetta.


SalPan alkukausi on, kuten toistuvasti asiaa ollaankin käyty läpi, ollut varsin vaihteleva ja jopa tietyiltä osin erikoinen. Tasaisuutta on kuitenkin löytynyt viime kierroksilla eikä kotikentältä olla menetetty pistettäkään.


- Tosi hyvillä fiiliksillä lähdetty tekemään hommia tauon jälkeen. Loma teki varmasti hyvää niin pelaajille, valmentajille kuin taustajoukoille. Viikko ollaan taas treenattu yhdessä tosi hyvin, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä pohtii.


Jos kausi käynnistyi tiiviillä ottelutahdilla, niin ei voi sanoa että se varsinaisesti helpottaisi jatkossakaan. Lauantain kotipeli mukaanlukien Joutsenlauma pelaa peräti 4 peliä 11 päivän sisään. Näistä peleistä kolme on Kakkosta ja yksi Cup ottelu Ykkösessä pelaavaa PK-35 vastaan Helsinigissä. Erästä turkulaista duoa siteeraten "vauhti kiihtyy"!


Ilves/2 on tällä hetkellä sarjan häntäpäässä, mutta kuten pelit ovat näyttäneet sarjasijoituksella ei tässä Kakkosen lohkossa ole juurikaan merkitystä.


- Kuten olen sanonut aiemminkin tämä on todella laadukas ja tasainen sarja, jossa kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Ilves on nuori nälkäinen joukkue jonka rotaatiossa voi olla mukana todella laadukkaita pelaajia Veikkausliigaringistä. Näissä Veikkausliigaseurojen akatemioissa ja kakkosjoukkueissa on perinteisesti melko suuri vaihtuvuus koska peliaikaa voidaan hakea ykkösjoukkueen pelaajille, Suonperä toteaa.

- On kuitenkin päivänselvää että me lähdetään voittoa hakemaan, kuten joka pelissä, hän jatkaa.


Kolme neljä kierrosta sitten näytti jopa siltä, että kärjessä alusta saakka viihtynyt Klubi 04 saa kurottua pienen eron muihin, mutta toisin kävi. Tällä hetkellä sarjassa kuudentena oleva SalPa nousisi voitolla vain kahden pisteen päähän sarjakärjestä, joka on pelannut yhden ottelun SalPaa enemmän. Yksi ennakkoon kiinnostavista asioista on se, että nähdäänkö SalPa-taustainen SJK:sta lainalle tullut Endrit Rrustemi tositoimissa. Suonperä ei vielä tässä kohtaa halunnut kommentoida kokoonpanoa tämän tai muiden osalta.


Liput voi lunastaa ennakkoon netistä https://www.ticketmaster.fi/event/salon-palloilijat-ilves-2-lippuja/309887 ja tottakai myös lippuluukulta. Hinnat: Normaalihintainen lippu 8 €, eläkeläiset/opiskelijat/työttömät 5 €. Alle 16-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.


SalPa - Ilves/2

Salon urheilupuisto, keskuskenttä

11.6.2022 klo 17.00


Tervetuloa!

Comments


bottom of page