top of page

Maximus Tainio vahvistamaan SalPaa

Viime kaudella Veikkausliigaa AC Oulussa pelannut keskikenttäpelaaja Maximus Tainio on tehnyt SalPan kanssa 1+1 vuoden sopimuksen. Kaikkiaan lähes 60 ottelua Veikkausliigaa pelannut Tainio omaa kokemusta FC Hakan ja HIFK:n paidasta. 22-vuotias Tainio on tuttu kasvo poikien ja nuorten maajoukkueista. Englannissa Tottenham Hotspurin organisaatiossa vuodet 2017-2020 viettänyt Tainio tuo SalPaan valtavasti kokemusta ja osaamista.


  • Maximus Tainio on profiililtaan erittäin kiinnostava ja SalPan näköinen pelaaja. Hänellä on jo runsaasti kokemusta Veikkausliigasta ja vaativasta akatemiaympäristöstä Englannissa, mutta sellainen täydellinen läpimurto oikealla lailla roolitettuna on vielä tekemättä. Uskon keskustelujemme pohjalta, että Salo tarjoaa hänelle niin valmennusideologian kuin arvomaailman pohjalta oikean paikan hakea isoja minuutteja hyvässä liigassa, ja sitä kautta tottakai myös ottaa uusi alku uralla. Täytyy antaa myös iso kiitos siirrosta Salon kaupungin kenttämiehille, sillä loistava luonnonnurmi oli yksi iso tekijä miksi me olimme kiinnostava vaihtoehto muiden seurojen joukossa, SalPan toimitusjohtaja Tero Karinti kertoo tyytyväisenä.


Tainio liittyy joukkueeseen ja muuttaa Saloon helmikuun aikana. Sopimusneuvottelut etenivät sujuvasti ja positiivisesti alusta loppuun.


  • Olen kuullut paljon hyvää Salosta ja organisaatiosta ja näen että SalPalla on hyvät mahdollisuudet nousta tulevina vuosina jopa Veikkausliigaan saakka. Keskustelut seurajohdon ja valmentajan kanssa vahvistivat haluani liittyä joukkueeseen, Tainio avaa sopimuksen taustoja omasta puolestaan.

  • Haluan tuoda joukkueeseen energiaa, pallollista taitoa ja tottakai auttaa joukkuetta taistelemaan kärkisijoista kaikin tavoin, hän jatkaa.


SalPan joukkue tulevalle Ykkösliigakaudelle alkaa olemaan muutamaa pelaajaa vailla valmis Tainion sopimuksen myötä.


  • Tainio omaa jo nuoresta iästä huolimatta huomattavan kokemuksen ja taustan liigasta. Hän on erittäin hyökkäysorientoitunut pelaaja, jollaista olemme juuri etsineetkin. Odotan samalla että hän tuo oman kokemuksensa kautta meille myös mahdollisuuden nostaa vaatimustasoa sekä tempoa. Keskustelut hänen kanssaan ovat olleet erittäin hyviä, joten on hienoa saada hänet SalPaan, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja iloitsee.


SalPan Ykkösliigacupin pelit alkavat 17.2. Pietarsaaressa FF Jaroa vastaan. Pelissä on mukana muutamia testipelaajia, jotka ovat osallistuneet kuluvan viikon harjoitusleirille Eerikkilässä.


Tervetuloa Saloon Maximus!

コメント


bottom of page