top of page

Menestysyrittäjät Bisnesfestivaali Salossa 18.1.2024

Päivitetty: 29. lokak. 2023

SalPan taustayhtiön yrittäjät tuovat Saloon kokonaan uuden tapahtumakonseptin, Menestysyrittäjät Bisnesfestivaalin. Tapahtuma järjestetään Salon IoT Campuksella 18.1.2024 klo 17-22.


Tapahtumassa kuullaan useita eri menestysyrittäjien tarinoita oman uransa varrelta. Ääneen pääsevät Tokmannin kasvattajana tunnettu Kyösti Kakkonen, Leijonan Luolasta tuttu nuori miljonääri Jenni Kynnös, yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä artistiyrittäjistä eli Ville "Darude" Virtanen, sekä yksi vielä julkistamaton tähtiyrittäjä.


- Halusimme luoda uudenlaisen elinvoimaa ja yrittäjyyttä edistävän tapahtuman. Tällainen tapahtuma puuttuu ylipäätään Suomen tapahtumakartalta, ja uusista menestystarinoista yrittäjyyden saralla hyötyvät kaikki yhteiskunnan osapuolet. Haluamme tarjota samanhenkisille yrittäjille ja yrityspäättäjille mahdollisuuden napata parhaat vinkit kasvun rakentamiseen, verkostoitua keskenään ja luoda näin ympärilleen uutta elinvoimaa, tapahtuman järjestäjiin kuuluva Tero Karinti kertoo.


Karinti itse on useimpien SalPan taustayhtiö Swan Business & Sports Oy:n omistajien tavoin siviilissä yrittäjä. Niinpä tapahtuman missio onkin lähellä hänenkin sydäntään.


- Menestyvä yrittäjyys on suomalaisen hyvinvoinnin ja tulevaisuuden tae. Sen kautta syntyy uusia työpaikkoja, verotuloja ja arkea helpottavia innovaatioita ja palveluita. Toivomme tapahtuman antavan innostusta, ideoita ja verkostoja suomalaisten yritysten kasvattamisen tueksi. Paras palkinto tapahtumasta on se, että vierailijat ja tapahtuman yhteistyökumppanit saavat omaan bisnekseensä suoraan uusia kontakteja, asiakkaita tai ideoita. Silloin olemme onnistuneet tapahtuman osalta, Karinti jatkaa.


Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Lounaismaan Osuuspankki. Pankinjohtaja Eeva Vainio avaa motiiveja kumppaniksi lähtemiseen auliisti:


- Tämä on juuri sellainen uusi ja raikas tapahtuma, jossa olemme mielellämme mukana edistääksemme perustehtävämme mukaisesti asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia ihmisläheisesti, vastuullisesti ja yhdessä menestyen. Toivomme, että tästä saadaan vuosittainen perinne. Osaavien ja tuttujen kumppanien kanssa on kiva lähteä luomaan uutta, kun suunnitelma on ammattimainen ja aidosti kiinnostava, Vainio kertoo.


Tapahtuma järjestetään SalPan taustayhtiö Swan Business & Sports Oy:n toimesta. Urheilutaustasta kertoo myös tapahtuman tavoitteellisuus.


- Tapahtuma tulee olemaan täysiverinen bisnestapahtuma ja toteutetaan paitsi livetapahtumana, niin näillä näkymin myös striimilähetyksenä. Näin saamme mahdollisimman monelle parhaat menestysvinkit jakoon, sillä itse livetapahtuma on tietoisesti rajattu noin 300 henkilöön, Karinti päättää.


Lisätietoja ja liput tapahtumaan löytyvät osoitteesta www.menestysyrittajat.fi.
コメント


bottom of page