top of page

Nuutti Laaksonen Joutsenlaumaan

Laitapuolustaja Nuutti Laaksonen liittyy SalPan miehistöön loppukauden ajaksi. 23-vuotias Laaksonen tuo mukanaan rutkasti kokemusta ja samalla luonnollisesti kaivattua rutiinia Ykkösestä. Nuoresta iästä huolimatta hänellä on jo lähes 100 peliä Ykköstä vyöllään MP:n ja MYPA:n paidassa. Laaksonen haki talvella sopimusta Veikkausliigaan, mutta se jäi loppumetreillä toteutumatta ja hän suoritti asevelvollisuuden alkuvuoden aikana.


Testijakson aikana Laaksonen vakuutti nopeasti SalPan valmennus- ja seurajohdon taidoillaan sekä asenteellaan.


- Saatiin Nuutista erinomainen vahvistus joukkueeseen, hän tuo sekä rutiinia että johtajuutta ja samalla avaa meille uusia pelillisiä vaihtoehtoja. Hän on hyvä pallollinen laitapuolustaja, joka pystyy pelaamaan molemmilla puolilla sekä tarvittaessa wingbackin paikalla. Selkeä laitapuolustaja tuo myös meille uusia mahdollisuuksia ryhmitykseen, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä iloitsee.


- Olen päässyt tosi hyvin joukkueeseen sisään vaikke varsinaisesti ollut kavereita täällä entuudestaan, mutta toki tuttuja naamoja. Oli helppo ja luonteva hypätä mukaan. Joukkue vaikuttaa hyvältä ja treeneissä on laadukasta tekemistä. Uskon että tulee hyvä loppukausi, Laaksonen itse kuvailee.


- Omat vahvuuteni ovat pallollisessa pelissä. Tykkään syöttää ja olla pallossa. Minulta löytyy myös hyvä oikea jalka joten pallon toimittaminen maalille onnistuu. Uskon että tuon myös rutiinia tältä tasolta sekä positiivista johtajuutta niin kentälle kuin pukuhuoneeseen, hän jatkaa.


Laaksonen toteaa vielä lopuksi, että Salo vaikuttaa erittäin mukavalta kesäkaupungilta ja mikä tärkeintä: olosuhteet jalkapalloilijalle ovat erinomaiset. Sekä Laaksosen että aiemmin tällä viikolla sopimuksen allekirjoittaneen Thomas Agyirin peliluvat ovat kunnossa.


Tervetuloa Saloon Nuutti!

Comments


bottom of page