top of page

Omaan juttuun luottaen VJS:n kimppuun

Growhow Agencyn isännöimä VJS peli on kolmas kahdeksaan päivään, ja samaa tahtia takana jo jokunen viikko. Sunnuntain VJS pelin jälkeen koittaa kuitenkin reilun viikon pelitauko, jolloin voi hetken hengähtää, huoltaa paikkoja ja valmistautua tulevaan. Lauantain valmistavan harjoituksen jälkeen Joutsenlauman päävalmentaja Tero Suonperä oli hyvällä tuulella. Otteluruuhka ja pelitauko on ollut joukkueen teemana tietyllä tapaa tällä viikolla.


- Nyt ollaan oltu todella tiiviisti yhdessä, menty peli ja valmistautuminen kerrallaan. Isossa kuvassa teemana on kuitenkin ollut hoitaa VJS peli kunnialla, jotta pienelle tauolle voidaan siirtyä hyvissä tunnelmissa, Suonperä kertoo.


- Tänään käytiin huomista vastustajaa läpi, paikkoja joihin voidaan iskeä sekä luonnollisesti samalla keskityttiin omiin vahvuuksiimme. Ylipäänsä halutaan jatkaa siitä mihin cup-pelissä toisella puoliajalla jäätiin, Suonperä jatkaa.


Todellakin torstaisen KJP cup-pelin toinen puoliaika oli vahvaa tekemistä ja ilotulitusta. Samaa, tai edes samassa lauseessa, ei voi puhua tuon pelin ensimmäisestä 45 minuuttisesta. Lopulta suvereeniin 6-3 voittoon päättynyt peli antoi kuitenkin hyvää tietoa ja samalla osa avainpelaajista otti normaalia pienemmän kuorman.


- Matkaan ja tarinaan mahtuu kaikenlaista aina, mutta jokainen luottaa tähän meidän omaan juttuun ja tekemiseen. Näistä kaikista se tarina sitten lopulta nimenomaan syntyy, Suonperä avaa.


Huominen vastustaja VJS on aloittanut sarjan todella vahvasti ja on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä. Saldo on kaksi voittoa, joista toinen tuli HJK Klubi 04 vastaan, yksi tasapeli ja yksi tappio. Harjoituskaudella Joutsenlauma pelasi kaksi peliä VJS:ää vastaan voittaen näistä molemmat, mutta kauden alku on ollut joukkueilla hieman vastakkainen. Vedonlyönnin kertoimissa Joutsenlauma on silti selkeä suosikki. Twitterin puolella VJS:n toimitusjohtaja Ville Dahlman haastoi Joutsenlauman toimitusjohtajan vetoon. Dahlman arvioi 2-1 vierasvoittoa, Karinti samoja lukemia kotijoukkueelle. Vedon panosta ei ole julkistettu, mutta katsotaan josko se saataisiin selville huomisen aikana paikan päällä.


Ottelu pelataan edelleen valitettavasti tekonurmella, koska keskuskentän nurmi on edelleen surkeassa kunnossa. Paikalle tulevien on syytä huomioida myös mm paikoitukseen liittyvät poikkeusjärjestelyt urheilupuistossa olevan tapahtuman takia: paikoitus jäähallin parkkialueelle ja kulku ottelutapahtumaan tekonurmen & huoltorakennuksen välistä. Tarkempi otteluinfo löytyy täältä:


Kakkosen lisäksi pelit jatkuvat myös Suomen Cupissa, jossa Joutsenlauma eteni jo 16 parhaan joukkoon. Seuraavat otteluparit arvotaan 31.5. ja tiedotamme heti kun selviää vastustaja sekä se saadaanko vihdoin viimein myös kotipeli cupissa.


Tervetuloa - laitetaan Joutsenet lentoon ja pidetään kotipesä edelleen tappiottomana!
Comments


bottom of page