top of page

SalPa-kasvatti Oskari Jakonen jatkaa Salossa

Urallaan 46 Veikkausliigaottelua ja 119 Ykkösen peliä pelannut 26-vuotias Oskari Jakonen liittyi kaudella 2022 SalPan miehistöön ja jatkaa nyt kolmannen peräkkäisen kauden sinivalkoisissa väreissä.


  • Oskari edustaa monia niistä arvoista, joita haluan nähdä joukkueessa. Hän on tärkeä pelaaja ja antaa aina kaikkensa niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Kokemus ja rutiinit tuovat joukkueen arkeen erittäin paljon, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja iloitsee.

 

  • Haluan nähdä hänen räjähtävän nopeutensa ja hyökkäävän puolensa enemmän tällä kaudella viime kauteen verrattuna. Niiden kautta hän pystyy tuomaan maaleja ja syöttöjä joukkueelle, Aluja jatkaa.

Viime kausi Ykkösessä oli pitkä ja voimia vaativa. Jossakin kohtaa Jakonen jopa väläytteli, että josko olisi aika ripustaa nappikset naulaan. Kaikkien onneksi tämä pieni oikku ei kestänyt kuin hetken.


  • Heti kauden jälkeen oli kieltämättä vähän sellainen olo, että oliko se tässä. Mutta heti kun palasi treenaamaan niin tuli nopeasti sellainen fiilis, että kivaa hommaa tämä on, Jakonen pohtii.

 

  • Nyt on tosi hyvät fiilikset, kun sopimus on allekirjoitettu. Meillä on Teron (Karinti, SalPan toimitusjohtaja) kanssa oikeastaan aika pitkään hyvinkin selvät sävelet tämän kanssa. Nyt saatiin koko paketti työt mukaan lukien kuntoon ja nimet paperiin, hän jatkaa.

Jakosen kokemuksella on hyvä lähteä arvioimaan tämän hetken tunnelmia joukkueesta ja tulevasta kaudesta, vaikka toki joukkueiden rakennus onkin vielä menossa.


  • Kaudesta tulee varmasti tiukka, mutta me pyrimme pitämään suoritustasoa tasaisempana kuin viime kaudella. Paljon mielenkiintoisia matseja ja vastustajia on tulossa. Meidän joukkue vaikuttaa hyvältä. Tosi hienoa että vanhoja naamoja on vielä kopissa, ja uudet pelaajat ovat tulleet hyvin sisään. Varmasti hetki menee, että kaikki palaset ovat kohdillaan, mutta yleisesti meno treeneissä on ollut hyvää, Jakonen kertoo.


Upeaa että jatkat Salossa Oskari!
Comments


bottom of page