top of page

Seuraava kohde: Joensuu, JIPPO - SalPa

SalPan bussi suuntaa sunnuntaina harvinaiseen kohteeseen: Joensuuhun. Ylikylän alkukauden pelannut kotijoukkue JIPPO lähtee peliin toistaiseksi sarjan ainoana tappiottomana joukkueena.


JIPPO ei ole päästänyt kahdeksaan peliin kuin kaksi maalia, mutta toisaalta ei ole kohdannut Ykkösliigan maalipörssin kärkenimeä Olli Jakosta ja syöttökärkeä Maximus Tainiota. Joensuun japanilaisvahvistus Yoshiaki Kikuchi pitää maalipörssin jaettua toista sijaa viidellä osumalla, joista kaksi hän viimeisteli Salossa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa. Joukkueet ovat kohdanneet siis kauden avauskierroksella Salossa, jolloin JIPPO voitti jopa kaikkien yllätykseksi selkein 3-0 lukemin. Tämän jälkeen joukkueen esitykset eivät ole olleet yllätys enää kenellekään.


  • Edessä on kauden pisin pelimatka, joten valmistautumisessa tehdään muutama asia vielä entistä paremmin sekä tarkemmin aina ravinnosta lähtien. Muuten valmistautuminen on mennyt hyvin ja suunnitelmien mukaan. Tämän on viikon toinen peli ja olemme keskittyneet vahvasti siihen minkälaisia asioita tarvitsee tehdä jotta pelimme parantuu. PK-35 peli oli tästä jo hyvä osoitus vaikkei kolmea pistettä saatukaan. Otimme siinä kuitenkin askeleita eteenpäin ja haluamme jatkaa tällä tiellä jotta se riittäisi voittoon, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja pohtii.


Mikä sitten on salaisuus JIPPOn menestykseen.


  • JIPPO tekee kollektiivisesti kovin töitä. Heidän prässiä on vaikea voittaa ja he ovat kaiken kaikkiaan todella yhtenäisiä. Samalla joka linjassa on muutama laatuyksilö jotka voivat omilla suorituksillaan edistää peliä. He ovat päästäneet vain kaksi maalia joka on osoitus myös tiimityöstä, mutta jossain vaiheessa tilastojenkin valossa tämäkin kääntyy ja toivotaan että ollaan se joukkue joka kääntää tämän suunnan, Aluja analysoi.


JIPPO - SalPa

Su 2.6. klo 16.00
Σχόλια


bottom of page