top of page

OTTELUINFO: SalPa - HIFK

Alle kerätty vielä kertaalleen kaikki oleellinen info huomiseen SalPa - HIFK peliin. Huomisessa ottelussa on erityisjärjestelyitä, jonka takia toivomme että tutustut oheiseen otteluinfoon.


Otteluinfo:

SalPa_HIFK_otteluinfo_2904
.pdf
Lataa PDF • 2.00MB

Erityishuomiot:

  1. Kotiyleisön paikoitus: Salon urheilupuistossa on samaan aikaan muitakin tapahtumia, joten Pormestarinkadun parkkipaikka saattaa olla melko täysi. Anistenkadun niin kutsuttu golfin parkkipaikka on täten hyvä vaihtoehto. Osa jäähallin parkkitilasta on varattu vieraskannattajille, ja kulku sekä pysäköinti urheilupuistoon on suositeltavaa tehdän otteluinfon kartan mukaisesti. Huomioithan pysäköidessäsi, ettet tuki pelastusteitä tai jätä autoasi muualle kuin niille tarkoitetuille paikoille.

  2. Vierasyleisön paikoitus ja kulku alueelle: paikoitus keskitetysti Salon jäähallin parkkipaikalla (Tahkonkatu 1), josta myös kulku tapahtuma-alueelle. Otteluinfossa tarkempi ohjeistus kulkuun.

  3. Vierasyleisölle on oma palvelualue, jossa mm Food Trucking Companyn myyntivaunu, kioski, anniskelualue & wc tilat (jäähalli).

  4. Kotiyleisölle on varattu katsomotilaa pääkatsomon lisäksi aurinkokatsomoon, kioskin kaarteeseen sekä anniskelualuelle. Anniskelualue sijaitsee pääkatsomon vieressä etusuoralla hyvällä kenttänäkymällä.

  5. Kotiyleisöä palvelee pääkatsomon viereisessä rakennuksessa kioski, makkara ja hodaripiste, fanimyymälä sekä puistokahvila. WC tiloja on sekä kioski- että huoltorakennuksessa.

  6. Suosimalla ennakkolippuja helpotat ja nopeutat asiointiasi. Ennakkolippujen ostoon: https://www.ticketmaster.fi/event/salon-palloilijat-hifk-lippuja/325359

  7. Lipunmyynti ja portit auki klo 15.00.

Lämpimästi tervetuloa - tehdään yhdessä huikea tapahtuma!
Comments


bottom of page