top of page

Otteluisäntä veikkaa: Joutsenlauma hoitaa pelin 3-1

Kauden toisen kotipelin tarjoaa Someron Säästöpankki, joka on tehnyt jo pitkään yhteistyötä SalPan kanssa. Kysyimme heidän ajatuksia ennen peliä.


Millaisia ajatuksia kaudesta ja yhteistyöstä SalPan kanssa?

“Lämpimiä ajatuksia tottakai. Tehdään monen hienon seuran kanssa yhteistyötä Salossa ja sillä tavalla ollaan etuoikeutetussa asemassa. SalPan mukanakin ollaan oltu vuosia ja vuosia, joka on hieno juttu. SalPa on etenkin tällä kaudella nostanut hienosti profiilia niin kilpailullisesti kuin myös tietysti yhteistyökumppaneihin päihin. Monenlaista ideaa on kesäksi ollut pöydällä ja toivotaan, että tulee niin pelillisesti kuin myös yhteistyömielessä hieno kausi”, avaa Someron Säästöpankin Tuukka Alanko tyytyväisenä.


Mitä tapahtuu ottelupäivänä Säästöpankin toimesta?

Kiitos kysymästä, paljon tapahtuu. Ollaan koko viikko valmistauduttu peliin, on ollut lippuarvontaa ja yhdessä SalPan kanssa vähän kehitetty kampanjaa, että saadaan yleisölle ilmaiset kahvit järjestymään ja porukkaa paljon paikalle. Ottelupäivänä kerätään kamat kasaan hyvissä ajoin ja lähdetään tekonurmelle muutaman henkilön voimin. Ensin laitetaan mainokset kuntoon ja sen jälkeen tietysti pyritään kannustamaan Joutsenet voittoon!”


Ottelun lopputulosveikkaus?

“Kaapo tietysti kova nippu, mutta ylivoiman edessä vahvakin yleensä nöyrtyy. 3-1 Salpalle.”


Lauantaina Salon urheilupuistossa vietetään SalPa-päivää ja Prismaliigan avajaisia. Luvassa siis klo 12.00 alkaen monenlaista ohjelmaa perheen pienemmille. Päivä huipentuu 16.00 alkavaan derbypeliin.


Nähdään klo 16 - muistathan että liput voi ostaa ennakkoon Ticketmasterilta!


126 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page