top of page

Jaettu otteluisännyys: Growhow Agency & Broomu Digitals

Huomisen SalPa - HIFK pelin otteluisännyyden jakaa Growhow Agency ja Broomu Digitals. Se mitä kaikkea nämä kyseiset yritykset tekevät, selviää osapuilleen alta.Haluatko tuotteistaa palvelun- tai tuoteidasi nopeasti liikevaihtoa tuottamaan?


Nyt se on mahdollista.


Growhow Agencyn design sprintin avulla luomme uudesta ideasta myytävän palvelun pikaisesti, tai autamme saamaan olemassa olevan palvelun myymään paremmin.


TUOTTEISTUS - MARKKINOINTI - MYYNTI


Kaikki samassa paketissa ketterästi ja nopeasti!Haluamme muuttaa maailmaa luomalla uusia markkinoita ja antaa asiakkaillemme mahdollisuuden menestyä paremmin maailman digitalisoinnissa. Keskeiset arvomme ja kykymme ovat innovaatio, sopeutumiskyky ja avoimuus asiakkaiden kuuntelemiseen ja sopeutumiseen muuttuvaan maailmaan.


Erikoisosaamistamme ovat lisätty todellisuus, tuotevisualisointi (2D ja 3D), hybridisovellukset ja verkkokaupparatkaisut sekä Wordpress asiantuntijuus.


Toimimme muun muassa Helsingin kaupungin Wordpress teemakehittäjänä, joten isot ja pienet projektit taipuu käsissämme jouhevasti.


Broomun tiimin veikkaus huomiseen on 3-0 kotivoitto, joten aika rohkealla linjalla teknologiatyypit menevät!SalPa - HIFK

La 29.4. klo 16.00

Lipunmyynti & portit auki 15.00


Osta liput ennakkoon niin asiointisi nopeutuu:


Tutustu vielä otteluennakkoon- ja infoon, muutamia huomioitavia asioita otteluennakon lpoussa kun tulet:


Comments


bottom of page