top of page

Pihdeissä ollut Jaro vei pisteet

SalPan ja Pietarsaaren Jaron lauantainen kohtaaminen oli tasainen vääntö, jossa hyvät maalipaikat olivat kortilla. Joutsenlauma piti Ykkösliigan kakkosena majailevia vieraitaan parhaimmillaan sangen hyvin pihdeissä ja etenkin ensimmäisellä jaksolla isäntien hyvä prässi piti Jaroa ahtaalla. Kahdella kärjellä otteluun lähtenyt SalPa ei kuitenkaan onnistunut kääntämään hallintaa maalipaikoiksi kuin muutamaan otteeseen - ja niistä tilanteista palloa ei verkkoon saatu.


Jaron voittomaali syntyi toisen jakson puolivälissä: Thomas Agyiri menetti pallon hyökkäyspäässä, vieraat lähtivät vastahyökkäykseen ja yhdeksän sekuntia myöhemmin pallo oli salolaisten maalissa.


Ykkösliiga-kausi on nyt 14 pelatun pelin jälkeen puolessa välissä ja tilanne on SalPan osalta todella jännittävä: toisaalta putoamiskarsintapaikka on vain 5 pisteen päässä, toisaalta top-5-sijoitus ja yksi ylimääräinen kotiottelu (joka määräytyy siis viimeiselle täydelle kierrokselle 18 pelatun ottelun jälkeen) on vain 3 pisteen päässä. Edessä on siis todella tärkeitä otteluita. Arvokkaita pisteitä on seuraavaksi jaossa Turussa, jonne SalPa matkaa ensi lauantaina. Paikallistaisto starttaa tuolloin Kupittaalla kello 16:00.


Seuraava kotiottelu on luvassa keskiviikkona 17. heinäkuuta, jolloin SalPan vieraaksi saapuu SJK Akatemia.

Comments


bottom of page