top of page

Otto Lehtisalo loppukaudeksi SalPan hyökkäykseen

Otto Lehtisalo on tehnyt tämän kauden loppuun saakka kestävän lainasopimuksen SalPan kanssa. FC Interistä lainalle tuleva Lehtisalo on tällä kaudella pelannut Veikkausliigassa ja jopa Uefa Conference Leaguen karsinnoissakin. Lehtisalo tulee vahvistamaan SalPan hyökkäystä 12.8.2022 alkaen, eli on pelikelpoinen jo 13.8. ottelussa Honka-akatemiaa vastaan.


Päävalmentaja Tero Suonperän kommentit lainasopimuksesta:

Olemme hakeneet Endrit Rrustemin lainan päättymisen jälkeen jo hetken aikaa apua hyökkäyspäähämme. Olemme tehneet hyvin maaleja ja tilanne on hyvä, mutta kilpailu sillekin pelipaikalle tekee pelkästään hyvää joukkueelle. Otto on sopivasti erityylinen kun muut hyökkääjämme ja tuo uusia vahvuuksia ja ulottuvuuksia peliimme. Myös Oton ensisijainen halu oli tulla meille ja tämä on tärkeä arvo sen suhteen millaisia pelaajia ja ennenkaikkea ihmisiä SalPaan haluamme.


Otto Lehtisalo hyvillä mielin Saloon:

Tulen erittäin hyvin fiiliksin Saloon ja vastaanotto on jo ensi metreiltä alkaen ollut todella hyvä. SalPa oli minulle kiinnostavin vaihtoehto, sillä joukkue taistelee todella Miesten Kakkosen kärkipaikasta, ja se on hyökkääjälle aina positiivinen asia. Odotankin, että me jatkamme koko loppukauden ajan taistelua noususta erittäin tiukassa sarjassa, ja henkilökohtaisesti haluan päästä ennen kaikkea paljon pelaamaan ja tottakai iskemään myös hyvin tehoja salolaisten iloksi.

SalPan taustayhtiön toimitusjohtaja Tero Karinti avaa taustoja lisää: Kiinnostus Ottoa kohtaan oli suurta, joten olemme luonnollisesti tyytyväisiä että lupaava hyökkääjä näki meidät parhaana vaihtoehtona kehittymiselleen. Inter halusi pelaajan paikkaan jossa hän voi aidosti taistella itselleen peliaikaa, ja joukkueeseen joka tarjoaa nimenomaan hyökkääjälle maalipaikkoja ja hyökkäävän pelitavan. Loppukauden laina on kaikille osapuolille loistava juttu. Otto tuo meille eri tyyppisenä hyökkääjänä uuden vaihtoehdon ja leveyttä hyökkäyskalustoon, saa itse kehitykselle tärkeää peliaikaa ja Inter saa kauden päättyessä varmasti entistä valmiimman pelaajan takaisin edustusjoukkueen rinkiin. Kiitos vielä Interille ja Jani Meriläiselle hyvästä yhteistyöstä siirron suhteen!Comments


bottom of page