top of page

Otto Lehtisalo FC Interistä SalPaan

Salolaisille aiemmilta kausilta tuttu hyökkääjä Otto Lehtisalo siirtyy SalPaan loppuakauden kattavalla lainasopimuksella. 19-vuotias Lehtisalo on teki viime kaudella ensimmäisen maalinsa Veikkausliigassa, mutta on tällä kaudella jäänyt vähälle vastuulle FC Interin edustusjoukkueessa Suomen Cupia lukuunottamatta. Pelituntuma Lehtisalolla on hyvä, sillä hän on pelannut tehokkaasti FC Interin kakkojoukkueessa Kakkosen B-lohkossa.


  • Tiesimme siirtoikkunaan lähdettäessä, että Kwame Otu ei ole jäämässä meille. Samalla Adam Mekin lähtö jo aiemmin kevensi hyökkäyspäätä. Haimme pelaajaa joka pystyy pelaamaan hyökkäyksessä monipuolisesti eri rooleissa ja Otto täyttää kaikki nämä vaatimukset, SalPan toimitusjohtaja Tero Karinti iloitsee.


  • Hän tuntee tietysti aikaisempien lainajaksojen kautta SalPan ja useat pelaajistamme entuudestaan, mikä auttaa arkeen ja joukkueeseen sopeutumisessa ja vauhtiin pääsemisessä. Hänestä huokui myös keskusteluissamme iso nälkä päästä näyttämään kykynsä Ykkösliigassa nimenomaan SalPan väreissä. Hänellä oli sarjassamme muitakin ottajia, joten olemme iloisia että saimme Oton uudelleen Saloon, Karinti jatkaa.


SalPan päävalmentaja Jordi Aluja ottaa vahvistuksen Saloon vastaan tyytyväisenä.


  • Otolla on parin vuoden kokemus liigajoukkueen arjesta joten hänen arkensa on ollut todella kilpailullista ja vaativaa. Tuollaisessa kilpailullisessa ympäristössä oleminen on hyvä asia ja uskon että hän tuo sitä mukanaan meillekin. Samalla tietysti hyvä että hän tuntee seuran ja organisaation, uskon että hänen paluunsa Saloon sujuu hyvin, Aluja pohtii.


Tervetuloa Saloon Otto!Comments


bottom of page