top of page

Paluu Salon sametille

Sunnuntaina pelataan Pelti-Saaren isännöimä ottelu Salon keskuskentällä kotiyleisön edessä EPS:ää vastaan. Viikko sitten Porissa mainostettiin samenttista nurmea, josta todellisuudessa olisi sopinut käyttää nimeä betoninen. Salossa nurmi on kunnossa, joten siitä se ei ainakaan jää kiinni.


Peräti kahdeksan ottelun tyynessä ja tasaisessa voittoputkessa seilaava SalPa ei pääse seuraavassakaan pelissä helpolla, vaikka pelkkä sarjasijoituksen tuijottelu voisi näin luvata. EPS on sarjassa sijalla kymmenen ja taistelee näin ollen sarjapaikastaan kynsin ja hampain. Juuri nyt tilanne on heidän kannalta melko lupaava, mutta tasaista on tyvipäässäkin. Kärjistetysti voisi sanoa, että EPS tarvitsee nämä pisteet kipeämmin mitä SalPa. Tässä onkin tietyllä tapaa oiva henkinen mittari kotijoukkueelle.


- Viikko on mennyt hyvin, jätkät ovat pysyneet terveinä ja treenaavat motivoituneesti. Fiilis tuntuu vain paranevan koko ajan. Vastaan sunnuntaina saadaan lohkon vähiten maaleja päästänyt joukkue, eli todella organisoitu joukkue joka taistelee sarjapaikasta. Heidän vastahyökkäykset ovat todella vaarallisia, joten ei ole helppo peli luvassa, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä pohtii.


EPS on tosiaan edelleenkin päästänyt sarjassa vähiten maaleja, seuraavana tuleekin alkukauden avoimien ovien jälkeen saranat kiinni -asentoon lukinnut SalPa. Sivussa kotijoukkueelta sunnuntaisesta pelistä on Porissa korttitilinsä täyttäneet Yacoob Ronias ja Bamo Ahmadi. Paluun kentälle puolestaan tekee samasta syystä Porissa huilannut Oskari Jakonen.


Saloon FC Jazzista täksi kaudeksi siirtynyt toppari Joonas Meura on viihtynyt erinomaisesti Salossa ja SalPassa. Meura on otteluisäntä Pelti-Saaren kummipelaaja ja odottaa myös tasaista peliä.


- EPS puolustaa totutusti todella tiiviisti joukkueena ja varmasti erikoistilanteet ja nopeat hyökkäykset nousevat isoon rooliin sunnuntaina, Meura sanoo.


Sekä Meura että Suonperä toivovat paikalle runsaasti yleisöä, kaudesta on jäljellä enää 3-4 kotipeliä! Pelissä on samalla mahdollisuus ostaa erikoishintaan loppukauden kotipelit kattava kausikortti, jolla on pääsy myös kauden päätöstilaisuuteen.


SalPa - EPS

Salon urheilupuisto

18.9.2022 klo 16.00

Liput 8€ / 5€ / alle 16v ilmaiseksi146 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page