top of page

PERHELAUANTAI: SALPA-JARO

Pitkään odotettu kesälauantai ja SalPan kotipeli klo 16.00 edessä vihdoin tällä viikolla 6.7. klo 16.00 Salon urheilupuiston Kanari Areenalla.


Odotetun lauantaimatsin kunniaksi vietämme perhelauantaita, jolloin alle 16-vuotiaan lapsen kanssa peliin pääsee kaksi aikuista yhden hinnalla (nyt 15€, normaali 30€)! Samalla alennusryhmän liput ovat nyt vain 8€ (normali 12€).


Kotijoukkue palasi sopivasti voittokantaan sunnuntaina Mikkelissä ja nousi samalla kuudennelle sijalle, vain parin pisteen päähän TOP5 joukosta joka tarkoittaisi enemmän kotipelejä viimeiselle kolmannelle sarjakierrokselle. Lauantaina vastaan saadaan sarjan kakkossijaa hallussaan pitävä perinteikäs Pietarsaaren Jaro. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Pietarsaaressa kotijoukkueen niukkaan 2-1 voittoon, joten nyt on aika tasata tilit.


Tervetuloa koko perheen & ystäväporukan voimin kannustamaan SalPa voittoon!SalPa - FF Jaro

Salon urheilupuisto, Kanari Areena

La 6.7. klo 16.00

Liput 15€ / 8€ / alle 16v ilmaiseksi


Perhelauantain lippuedun hyödyntäminen ei vaadi erillisiä toimenpiteitä. Ostamalla yhden normaalin ennakkolipun ja tulemalla lapsen kanssa peliin toinen aikuinen pääsee sisään samalla lipulla.コメント


bottom of page