top of page

Pietarsaari away ennen kotiviikkoa

SalPan sinivalkoinen Salon Tilausmatkojen bussi lähtee huomenna lauantaina 4.5. pelaamaan Pietarsaareen Ykkösliigacupin voittajaa ja monen papereissa yhtä koko sarjan voittajasuosikki Jaroa vastaan.


Kolme ensimmäistä peliä voitosta voittoon marssinut Jaro koki Joensuussa JIPPOn vieraana jopa hieman yllättävän 2-0 tappion. Jaro on tällä hetkellä sarjassa kolmantena, kaksi pistettä neljättä sijaa pitävää SalPaa edellä.


SalPa lähtee Pietarsaareen kahden peräkkäisen voiton myötä hyvällä mielellä ja luottavaisena.


  • Harjoitusviikko on tuntunut tavallaa lyhyeltä. Meillä oli kahden pelin viikko joka päättyi sunnuntaipeli, joten mitään kovin isoja pelillisiä asioita tai muutakaan mullistavaa tällä viikolla ei olla lopulta tehty. Pieniä korjauksia ja tarkennuksia peliin ollaan toki ajettu, toivottavasti nämä ovat sellaisia jotka ollaan saatu nyt sisäistettyä, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja kertoo.

  • Tietysti kahden voiton jälkeen joukkueessa on erityisen hyvä mentaliteetti ja tunnelma, vaikka samalla on sanottava että siinä ei ole ollut mitään ongelmaa kyllä missään vaiheessa mutta tottakai voitot tuovat sen pienen extran, hän jatkaa.


Huominen peli on monellakin tapaa kiinnostava. Jaro on tähän saakka pelannut kotipelinsä ahtaassa Tellushallissa, mutta huomenna pelataan Pietarsaaren keskuskentällä. Pietarsaaren nurmen kunto on todennäköisesti jotain väliltä luokkaa surkea - katastrofaalinen, mutta samalla alustalla pelaavat molemmat joukkueet. Samalla nähdään miten SalPa pystyy haastamaan ennakkosuosikkia sen kotikentällä.


  • Se millainen peli nähdään tulee riippumaan tottakai kentän kunnosta. Ensimmäiset 5-10 minuuttia määrittää varmasti paljon siitä mihin suuntaan peli lähtee. Jaro ei tunnetusti muuta omaa pelaamistaan juurikaan vastustajasta riippumatta, heillä on vahva identiteetti ja pelisuunnitelma. Tietysti heillä on myös heikkoutensa ja toivon että voimme satuttaa heitä niistä. Meidän pitää olla henkisesti todella vahvoja ja valmiita niin olosuhteisiin kuin Jaron pelitapaan, Aluja paaluttaa lopuksi.


FF Jaro - SalPa

La 4.5. klo 16.00

Pietarsaaren keskuskenttä

Ruutu+ palvelussa suorana


Comments


bottom of page