top of page

Huipputärkeä peli Helsingissä: PK-35 - SalPa

Huomenna maanantaina SalPa palaa viikon pelitauon jälkeen Ykkösliigassa tositoimiin Helsingissä PK-35:n kotikentällä Pihlajanmäessä.


Kauden 2022 päätteeksi Ykkösestä pudonnut PK-35 vietti vain vuoden Kakkosessa nousten täksi kaudeksi takaisin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. PK-35 kokosi täksi kaudeksi verrattaen kokeneen rungon hankkien mm Eero Markkasen, Daniel Rantasen, Tiquinhon ja Franklin Okoyen. Helsinkiläisten keski-ikä 24,6 onkin Ykkösliigan toiseksi vanhin FF Jaron jälkeen.


PK-35 nousikin monissa kausiennakoissa aina TOP4 joukkueeksi hankintojen myötä. Joukkueen alkukausi on kuitenkin ollut haastava ja avauskierroksen voitto onkin jäänyt kahdeksan pelatun pelin jälkeen ainoaksi.


Sarjataulukossa SalPa on pisteen PK-35:n edellä, tosin helsinkiläiset ovat pelanneet yhden ottelun salolaisia enemmän. Huominen peli tuleekin olemaan jälleen molemmille joukkueille erittäin tärkeä, sillä myös SalPa kaipaa kipeästi paluuta voittojen tielle.


Siinä missä PK-35 pelasi torstaina Joensuussa, on SalPalla alkukauden hurjan pelitahdin jälkeen ollut aikaa harjoitella koko viikko.


  • Olemme nyt saaneet joukkueelle hyvän viikon alle. Tämä ei tarkoita pelkästään harjoittelua tai valmistautumista, vaan sitä että on ollut aikaa olla joukkueen kanssa eri tavalla kuin kahden pelin viikoissa. Samalla olemme siis voineet analysoida aiempia pelejä ja suorituksiamme paremmin sekä ajaa sisään tarvittavia muutoksia, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja pohtii.

  • PK-35:lla on ollut muutamia hankalia pelejä mm punaisten korttien ja loukkaantumisten kanssa. Meidän tulee ymmärtää että vastaan tulee siis joukkue jota on "satutettu" ja se varmasti näkyy heidän suorituksessaan kotikentällä. Peli on heille todella tärkeä, eli meidän pitää olla valmiita vastaamaan ja varmistaa että olemme riittävän kilpailullisia alusta alkaen. Teemme varmaan muutamia muutoksia peluutukseen sekä pelaajistoon, ja odotan että olemme sitäkin kautta valmiimpia kuin aiemmin, Aluja jatkaa.PK-35 - SalPa

Ma 27.5. klo 18.30

Algego Areena, Pihlajanmäki Helsinki
留言


bottom of page