top of page

Unelma Elää -realitysarjassa etsitään uutta tähtipelaajaa SalPaan ja Suomeen

Unelma Elää on jalkapallon maailmasta ja uuden uran rakentamisesta kertova draamareality, jossa Suomen toiseksi korkeimmalla tasolla, Ykkösliigassa, pelaava Salon Palloilijat etsii Englannista itselleen uutta tähtipelaajaa.


SalPan toimitusjohtaja Tero Karinti, päävalmentaja Jordi Aluja ja media- ja markkinointivastaava Tuukka Kahila lähtevät Lontooseen SalPan järjestämälle kolmen päivän testileirille katsastamaan reilua pariakymmentä lupaavaa pelaajaa. Karinti ja Kahila edustavat edustusjoukkueen uutta omistajaporrasta, jolla on seuralle kunnianhimoiset tulevaisuuden tavoitteet.


Tuhansien ja tuhansien nuorten intohimoisten pelaajien jalkapallounelmat murskautuvat vuosittain, kun englantilaisten suurseurojen akatemiasopimukset päättyvät, eikä ovet aukea kivikovassa sarjajärjestelmässä. Englannissa kilpailu pelipaikoista on raadollista ja mukaan tähän peliin mahtuu uskomattomia tarinoita niin hyvässä kuin pahassa.


Matka jalkapallon alkulähteille onkin suuri hyppy tuntemattomaan eikä seurue tiedä mitä siltä uskaltaa odottaa. Sarja sijoittuu Englannin tapahtumien lisäksi joukkueen arkeen Salossa ja Eerikkilässä, joissa Englannin testileiriltä Suomeen tuodut pelaajat pyrkivät lopullisesti vakuuttamaan päävalmentajan ja seurajohdon saavuttaakseen sen suuren unelmansa: ammattilaissopimuksen jalkapalloilijana.


Pääyhteistyökumppanit ja mahdollistajat Unelma Elää -sarjalle ovat Salon kaupunki ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort.


- Yhteistyön myötä saamme meille uudenlaista näkyvyyttä koko kaupungille sekä erityisesti ainutlaatuiselle Urheilupuistollemme, joka tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille, kiteyttää Salon kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen.

- SalPan/ Joutsenlauman nousujohteinen ura ja koko joukkueen hyvä draivi on tunnistettu Salossa ja koko Suomessa. Haluamme olla mukana tukemassa jalkapallojoukkueemme menestystarinaa, Korhonen jatkaa.


- Rohkea ja ennakkoluuloton idea SalPalta lähteä luomaan tällaista uudenlaista konseptia kansainvälisille kentille. Me haluamme Eerikkilässä olla kansainvälisesti tunnettu osaamisyhteisö sekä auttaa SalPaa menestymään tässä projektissa ja löytämään tavoittelemansa profiilin pelaajia, sanoo Eerikkilän myyntijohtaja Antti Hakala.


Unelma Elää sarja julkaistaan maalis/huhtikuun vaihteessa Sanoman Ruutu-palvelussa sekä mahdollisesti myöhemmin muissakin Sanoman kanavissa.


Katso pienen pieni teaser siitä mitä luvassa:


Lisätiedot:

Tuukka Kahila Tero Karinti

Salpa / Swan Business & Sports Oy Salpa / Swan Business & Sports Oy

Media- ja markkinointivastaava, osakas Toimitusjohtaja, osakas


+358 40 7346261 +358 40 9311550

Commentaires


bottom of page