top of page

Revanssi ja runkosarjan voitto tavoitteena

Huomenna lauantaina pelataan Salossa Growhow Agencyn isännöimänä viimeinen runkosarjan kotipeli HJS:ää vastaan. HJS voitti joukkueiden viime kohtaamisen Hämeenlinnassa 3-2, joten SalPa lähtee hakemaan revanssia hämeenlinnalaisista.


- HJS voitti edellisessä ottelussa, joten sanomattakin selvää että hyvä joukkue sieltä tulee vastaan. Rotsi auki ei voi lähteä peliin. Odotan että Hämeenlinnasta tulee nälkäinen joukkue, eritoten veikkaan että HJS tulee pelamaan melko kovaa ja sääntöjen rajamailla. He yrittävät tätä kautta päästä meidän pään sisään ja heikentää peliä sitä kautta sekä rikkoa meidän omaa peli-identitettiä, SalPan puolustuslinjan työmyyrä Ronias Yacoob pohti ennen ottelua.


Samalla kun SalPa seilaa yhdeksän peräkkäisen voiton putkessa on HJS hieman kyykännyt. Hämeenlinnalaiset nousivat jopa sarjan voittotaisteluun mukaan elokuussa, mutta pari viime kierrosta on sujunut hieman heikommin. Tämä kaikki kyllä tukee Yacoobin veikkausta nälkäisestä ja voitontahtoisesta vieraasta.


SalPalla on siis viiden pisteen kaula sarjakakkoseen, yhden ottelun enemmän pelanneeseen, FC Honka / Akatemiaan, tarkoittaa sitä että yksikin piste jäljellä olevista otteluista riittäisi runkosarjan voittoon vaikka Ilves-Kissat voittaisi molemmat jäljellä olevat ottelunsa. HJS puolestaan on tällä hetkellä sarjanelosena ja näin ollen kiinni Ykkösen karsintasarjapaikassa. Taistelua nelospaikasta käy edelleen peräti viisi joukkuetta, jotka kaikki ovat kahden pisteen sisällä toisistaan. Käytännössä kuitenkin näyttää siltä, että sarjanoususta taistelee tällä hetkellä kolme joukkuetta: SalPa, FC Honka / Akatemia ja Ilves-Kissat.


Ykkösen karsintapelit pelataan sarjan neljän parhaan joukkueen kesken yksinkertaisena sarjana. Sarjan ykkönen ja kakkonen saavat kaksi kotipeliä, kolmonen ja nelonen yhden. Runkosarjan voittaja saa pelata kauden päätöspelin kotikentällä sarjakakkosta vastaan.


- Kiva loppukausi tulossa. Tässä vaiheessa kautta tottakai jokainen pelaaja toivoo, että pelataan merkityksellisiä otteluita. Paljon miellyttävämpää pelata sellaisia otteluita joissa on panosta ja sellaisia meillä on todella tulossa, Ronias iloitsee.


Merkitystä ja panosta ei tosiaan puutu yhdestäkään jäljellä olevasta pelistä SalPan kuin vastustajienkaan puolesta. Huomenna meillä kaikilla onkin mahdollisuus olla tekemässä tuplasti historiaa: runkosarjan voiton varmistaminen ja voittoputken jatkaminen kaksinumeroiseksi!


SalPa - HJS

24.9.2022 klo 14.00

Salon urheilupuisto

Liput 8€ / 5€ / alle 16v 0€
Comments


bottom of page